Volkan Demirel Ve Ailesinin Hatayspor’a Olan Destansı Bağlılığı

Screenshot_4
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zeynep Sever Demirel, ünlü futbolcu eşi Volkan Demirel’in, Hatay’da yaşanan deprem felaketi sonrasında bile Hatayspor’u hiç düşünmeden desteklemeye devam ettiğini dile getirdi. Depremin aileleri için zorlu bir dönem olduğunu belirten Zeynep Sever Demirel, yaşananlara tanıklık etmenin ve çocuklarının da bu durumdan etkilenmesinin aile için unutulmaz bir deneyim olduğunu anlattı.

Zeynep Sever Demirel, “Hayatımızda unutamayacağımız bir dönem yaşadık. Çocuklarımız da çok etkilendi. Psikolojik olarak her şeyin biraz daha yoluna girmeye başlaması bizim için önemli. Ancak ülkemizde hala yardıma muhtaç deprem bölgeleri ve evsiz insanlar var. Bu durumla başa çıkmamız ve alakalı önlemleri almamız gerekiyor. Bu durum hepimize büyük bir ders oldu.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Zeynep Sever Demirel, Volkan Demirel’in Hatayspor’a olan bağlılığını ve bu zor zamanlarda bile takımını desteklemeye devam etmesini takdir ettiğini belirtti. Ayrıca, Volkan Demirel’in bu dönemde Hatayspor ve Hatay halkı için bir umut ve amaç aşılamaya çalıştığını vurgulayarak, “Volkan’a ve Hatayspor’un bu dönemdeki başarılarına hayran kaldım. Volkan’ın insanlara amaç ve umut verme çabalarını ve Hatayspor’un zorluklara rağmen ayakta kalma başarısını gururla izliyorum.” dedi.

Hatayspor’un, zor dönemlerden geçmesine ve bazı kayıplar yaşamasına rağmen ligin başında başarılar elde etmeye devam ettiğini belirten Demirel, “Volkan ve Hatayspor ekibiyle gurur duyuyorum. Hatay halkının gösterdiği direnç ve Volkan’ın insanlara umut aşılamaya yönelik çabaları sayesinde inşallah daha nice başarılara birlikte şahit oluruz.” şeklinde umut dolu dileklerini iletti.

Bu Yazıya Tepki Ver