Westinghouse Servisi

Bir çamaşır makinesi, bulaşık makinesi satın aldıktan sonra yeni bir görev ortaya çıkıyor.

westinghouse servisi (1)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir çamaşır makinesi, bulaşık makinesi satın aldıktan sonra yeni bir görev ortaya çıkıyor. Bazıları risk alır ve bunu kendi başlarına gerçekleştirir, ancak böyle bir durumda, performansı bağlantının çalışmasına ve kalitesine bağlı olduğundan, ekipmanın uzun süre dayanacağının garantisi yoktur.

Beyaz Eşya Ekipmanın Uzun Yıllar Düzgün Çalışması İçin Ne Yapılmalı?

Her şey son derece basit! Çamaşır makinelerinin veya bulaşık makinelerinin montajı uzmanlar tarafından yapılmalıdır. Beyaz eşya klima servisi olarak gerçekleştirilen hizmetin kalitesinden emin olmanızı ve ekipmanı öngörülemeyen arızalardan korumanızı sağlayacaktır. Ek olarak, bulaşık makinelerinin kalitesiz bağlantısı, çamaşır makineleri, büyük finansal maliyetler gerektirecek komşu alanların su basmasına neden olabilir. Öyleyse, uzmanlar tarafından ekipmanı bağlamaktan tasarruf etmeye değer mi? Westinghouse servisi olarak tüm beyaz eşyalarını servisini yapmaktayız. Kısa sürede sorunsuz şekilde tekrardan teslim etmekteyiz.

Her türlü ekipmanın bağlantısının yanı sıra onarım hizmetleri de sağlıyoruz. Ustalarımız, tüm markalar ile çalışma konusunda geniş deneyime sahiptir. Ankastre cihazları kanalizasyona ve sıcak suya kolayca bağlayabilirler.

Müşterinin talebi üzerine ekipmanın yerleştirilmesi mümkündür:

  • Masanın altında.
  • Lavabodan herhangi bir mesafede.
  • Fırının yanında.
  • Duvara karşı, mutfağın kenarında (bağımsız eleman olarak).

Westinghouse servisi olarak tüm istediğiniz alana beyaz eşya montesi yapabildiğimiz gibi servisi ve bakım hizmetlerini de yapmaktayız.

Çamaşır makinesi, bulaşık makinesi bağlama işlemi nasıldır?

  • Müşteri, ustayı eve çağırır, web sitesinde veya telefonla bir istek bırakır. Uzmanımız, kararlaştırılan zamanda gerekli tüm ekipmanlarla adresinize gelir.
  • Bir çamaşır makinesi veya bulaşık makinesi kurmak için hazırlıklar başlar. Uzman, ekipmanı, ünitenin montajı sırasında zorluklara neden olabilecek ezikler, hasarlar açısından ayrıntılı olarak inceler. Ardından bağlantı elemanlarını ve contaları çıkarır, tabanı hazırlar. Yatay ve eşit olmalıdır. Yerleşik bir bulaşık makinesi, çamaşır makinesi kurarken, cihazdan mutfak çekmecesinin duvarlarına kadar olan boyutları doğru bir şekilde hesaplamanız gerekir.
  • Tahliye hortumunun montajı sağlar. Bir miksere veya kanalizasyona bağlanabilir.
  • Ekipmanı şebekeye bağlama yapılır. Bazı müşteriler, ekipmanın elektrik olmadığında bile çalışmasına izin veren otomatik bir anahtar kurar. Bu özellikle özel evler için geçerlidir.
  • Devreye alma. Bağlantıdan sonra ekipmanı test ettiğinizden emin olun, tüm modların çalışmasını kontrol edin. Uzman, cihazın düzgün çalıştığından emin olmalıdır.

Westinghouse Servisi Bağlantısına Neden Güvenmelisiniz?

Beyaz eşya klima servisi uzun yılları aşkın süredir bu hizmetleri vermektedir. Hem yerli hem de yabancı üreticilerin ekipmanlarıyla çalışıyoruz. Tarafımızdan yapılan tüm hizmetler için garanti veriyoruz. Ek olarak, bir çamaşır makinesi veya bulaşık makinesi bağlama ve kurma fiyatı rakiplerimizden daha ucuzdur.

Her müşteriye değer veriyoruz ve zamanın değerini biliyoruz, bu nedenle her şeyi hızlı, güvenilir ve özenle yapıyoruz. Westinghouse servisi ile çalışmak isterseniz bir telefon kadar uzağınızdayız.

Kaynak: https://beyazesyaklimaservis.com/westinghouse-servisi/

Bu Yazıya Tepki Ver