WhatsApp Plus Nedir? Nasıl İndirilir ve Kullanılır? – 2021

whatsapp
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

WhatsApp, dünyanın en çok tercih edilen, en popüler anlık mesajlaşma uygulamalarından birisidir. WhatsApp uygulamasına yepyeni özellikler getirildi. Adına da WhatsApp Plus dendi! Peki nedir bu WhatsApp Plus, özellikleri nelerdir, Andorid için nasıl indirilir ve nasıl kullanılır. Sizin için araştırdım, yazdım. Hadi başlayalım;

WhatsApp Plus APK Nedir?

Klasik WhatsApp sürümden farklı olan ve kullanıcıların çok istediği bazı özellikleri bünyesinde barındıran WhatsApp Plus üçüncü taraf uygulamalardandır. Tema özelleştirme, gizlilik vb. imkanlar sunmakta. WhatsApp’ın orijinal sürümündeki bazı kısıtlamaları da ortadan kaldırıyor. Üçüncü taraf bir uygulama ve WhatsApp Messenger’den tam anlamıyla bağımsız olarak geliştirilmiş bir uygulama olmasından dolayı Google Play Store tarzı uygulama pazarlarında bulunamıyor, maalesef. Bu sebepten dolayı, üçüncü taraf uygulamanın APK dosyasını edinmeniz gerekiyor.

WhatsApp Plus Özellikleri Nedir?

WhatsApp’ın orijinal klasik sürümünde sadece sohbet edilebiliyorken, Plus sürümünde, özellikle kullanıcı deneyimini yükselten daha fazla özellik göze çarpıyor. Örnek vermek gerekirse, WhatsApp Messenger’in klasik sürümünde belirli bir boyuta kadar dosya alışverişi sağlanabiliyordu. Bu Plus uygulamadaysa, WhatsApp Messenger’in dosya boyutu için belirlenen sınırlamalar esnetilmiş ve kullanılacara daha büyük boyuttaki dosyaların alışverişinin yapılmasının da önü açılmış.

WhatsApp Plus’un özellikleri ise şöyle sıralanabilir;

 

  • Tema çeşitliliğinin fazlalığı: Klasik WhatsApp Messenger’de hali hazırda karanlık ve normal mod olarak iki farklı tema seçeneği bulunmakta. WhatsApp Plus ise kullanıcılarına tema anlamında ziyadesiyle çeşitlilik sağlamış görünüyor. Uygulamayı indirdikten sonra, tema mağazasına girin, dilediğini temayı seçin ya da ara yüzü dilediğiniz gibi değiştirin. Kendinize göre ayarlayabilirsiniz.
  • Dosya Boyutları daha büyük: WhatsApp Plus; klasik sürümünden daha esnek. Orijinal sürümünde dosya göndermelerde olan sınırlamalar bu uygulamada bulunmuyor. Böylelikle, büyük boyutlu dosya alışverişlerinin önü açılmış olmuş.
  • Sohbetlerinizi Şifreleyin: Sohbet şifreleme özelliği ile, üçüncü şahısların özel konuşmalarınız görmesinin önüne geçebilirsiniz.
  • Artık hiçbir şey gizli kalmayacak: Gizliden gizliye sizi takip eden, profilinize bakan kişileri görebiliyorsunuz.
  • Mavi Tik Yok: Karşı tarafa mesajı okuduğunuzu bildiren mavi tiki kaldırabiliyorsunuz. Aynı zamanda “yazıyor” veya “kaydediyor” tarzı karşı tarafa sizi deşifre eden şeyleri de engelleyebiliyorsunuz.

Emoji çeşitliliğinden, son görülme kapatmaya kadar daha bir sürü özellik WhatsApp Plus’ta mevcut.

Whatsapp Plus – https://indirgeek.com/whatsapp-plus/

Bu Yazıya Tepki Ver