X Platformu, Canlı Alışveriş ve Oyun Akışı Özellikleriyle Geliyor

Screenshot_5
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilinen eski adıyla Twitter, şimdilerde X adıyla anılan platform, Twitch tarzı oyun akışı özelliklerini X Premium abonelerine sunmak üzere testler yapıyor. Bu yenilikçi özellik, Elon Musk tarafından, @cyb3rgam3r420 kullanıcı adlı bir hesaptan Diablo IV oyununun 54 dakikalık yayını sırasında tanıtıldı.

Musk, platformun bu özelliği üzerinde çalıştığını teyit etti. X platformunun mühendislerinden Mark Kalman, Premium abonelerin, X Media Studio üzerinden Open Broadcaster Yazılımını (OBS) Twitter hesaplarıyla nasıl entegre edebileceklerini gösteren bir video yayınladı.

X platformunun yayıncılara hangi rulobet yenilikleri sunacağı henüz tam olarak netleşmedi. Ancak platform, izleyicilerin yorum yapabilmelerini destekleyen özelliklerle zenginleştirilecek gibi görünüyor. Yine de X’in, diğer içerik oluşturucu platformlarıyla rekabet edebilmesi için önünde uzun bir yol olduğu söylenebilir.

Elon Musk’ın liderliğindeki platform, kullanıcı kitlesini genişletme hedefiyle yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Bunun yanı sıra, canlı alışveriş özelliklerinin test edilmesi için yeni ortaklıklar kurulduğu da belirtildi. Paris Hilton ile “canlı alışveriş özellikli dört orijinal video rulobet giriş içerik programı” oluşturma konusunda anlaşma sağlandığı Variety tarafından duyuruldu.

Ancak, X platformunun yeni canlı video özelliklerine ne kadar hızla adapte olacağı konusunda belirsizlikler var. Elon Musk’un biyografi yazarı Walter Isaacson, bu tür teknik zorlukların aşılmasının zaman alabileceğini ifade etti.

Bu Yazıya Tepki Ver