Xenon Far Sistemleri

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Otomobil teknolojilerinde yaşanan büyük ve köklü değişimlerden en çok etkilenen parçalardan birisi de şüphesiz ki far grupları olmuştur. Otomobil farları hem güvenli bir sürüş için kullanılan en önemli parçalar arasında yer almaktadır, hem de araçlara karakteristik bir dış görünüm kazandırmaktadırlar. Yaşanılan değişimle birlikte, her marka ve modelin farklı tasarımlarda far uygulamaları karşımıza çıkıyor. Ve bu sistemler orijinal haliyle kullanılabildiği gibi, sonrada kendi zevk ve taleplerinize göre değişime de tabi tutulabiliyor.

Far grupları arasında en çok dikkat çeken ve tercih edilen far grubu xenon far sistemlerinden oluşuyor. Xenon farlar halojen far gruplarına göre çok daha yüksek ışık gücüne sahip olan sistemlerdir. Ancak buna karşılık olarak halojen far gruplarından daha yüksek kurulum ve değişim maliyetlerine sahiptir.

Mavera Oto

Mavera Oto firması olarak bizler Photon marka far ürünlerinin Türkiye distrübütörlüğünü yapıyoruz. Photon markası tüm dünyada en çok tutulan ve sadece araba farı üretimi yapan bir markadır. Tüm ürünleri dünyada en çok tercihe dilen kaliteli ürünlerde oluşmaktadır.

En geniş ürün çeşitliliği arasında halojen gruplar arasında en çok h7 led tercih ediliyor. Photon led ürünler ile çok farklı ve şık görünümler elde ediliyor.

maveraotomotiv.com adresine giriş yaparak Photon Milestone dâhil tüm ürün çeşitlerine ulaşabilirsiniz. Online olarak sipariş verebilir ve hızlı kargo ile teslim alabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver