Yağlı Radyatör

lux-1225-yagli-radyator-361-10-K
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Isınmak için seçilen farklı yöntemler içinde radyatör ile ısınma bulunmaktadır. Bu radyatörün en önemli özelliği çok uzun süre ısıtma özelliliğinin bulunması olarak bilinmektedir. Bu sebeple çok seçilen ısıtıcı modelleri arasında bu model bulunmaktadır.

Yağlı radyatör adından da anlaşılacağı üzere radyatörün içerisine özel bir yağ konulması ile yapılmıştır. Bu yağ ısındığı zaman yağın soğuması uzun süreceği için bir süre yaşam alanında sıcak kalmanıza yardımcı olacaktır.  Yağlı radyatörlerin içerisinde yağ bulunması bu modellerin ısınma sırasında sıkça kullanılması anlamına gelmektedir. Bu ısıtıcıların alt kısımlarında tekerlekleri bulunmaktadır. Bu sebeple ısınmış olan vantilatör bir odadan başka bit odaya taşınabilmektedir.  Böylece ısınarak uzun süre ısıtıcı yakmadan bu cihaz kullanabilir.

Yağlı Radyatör Seçimi

Serinlemek üzere bir vantilatör satın alacaksanız bunun için özellikle son yılda göz önünde bulundurulan yağlı radyatör modelleri tercih edilmektedir. Böylece ortaya çıkan vantilatör tek başına ortamın serinlemesine yardımcı olacak cihaz olarak görülmektedir. Bu vantilatörler sizin için çok önemli bir adım olacaktır.  Modelleri incelemek için https://www.luxell.com.tr/yagli-radyator sayfası sizleri bekliyor.

Bu Yazıya Tepki Ver