Yangın Tesisatı Nedir?

Yangın tesisatı kullanım amacı itibariyle bir alanda bulunan yangının önüne geçilmesi için kurulmaktadır.

bakangroup (8)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yangın tesisatı kullanım amacı itibariyle bir alanda bulunan yangının önüne geçilmesi için kurulmaktadır. Bu durumda itfaiyeye gerek kalmayan küçük çaplı olarak bahsedebileceğimiz oluşan yangınları söndürmek için tercih edilmektedir. Oluşan büyük yangınların söndürme işlemi itfaiye tarafından gerçekleştirilmektedir. Bu sistemin kurulması ile birlikte oluşabilecek olan yangından kaynaklı tehlikede minimuma inmiş olur.

Su tesisatı kullanımı

Bakan Group web sitemiz içerisinde yer alan hizmet çeşitlerinden bir tanesi de su tesisatı hizmeti olarak geçmektedir. Su tesisatının bulunan mekan ve ortamlara kurulmuş olması oldukça önemlidir. su tesisatı ile birlikte mekan ve ev içindeki sıcak ve soğuk suyun ayrı ayrı kullanılmasına imkan vermektedir. Bu sistem dahilinde sıcak ve soğuk su farklı borular içerisinde eve kadar ulaşmaktadır. Suların sıcak ve soğuk olmasıyla birbirine karışmadan eve ulaşımı sağlamaktadır. Su aktı arama esnasında terleme denilen durumun ortaya çıkmaması için boruların dışları izolasyon sistemi ile kaplanmaktadır.

Havalandırma tesisatı nedir?

Havalandırma tesisatı ile birlikte uygulanacak olan ortamda sıcak ve soğuk hava koşullarının etkilememesi aynı zamanda zehirli gaz solunmasının ve hava akışından kaynaklı olan çeşitli etkileri koruması maksadıyla yapılmaktadır. Havalandırma tesisatı uzman kişiler dahilinde firmamız bünyesinde kolaylıkla yapılmaktadır. Gerekli olan ayrıntılı bilgileri web sitemiz üzerinden ulaşarak anında bilgi sahibi olabilirsiniz. Site içerisinde bulunan irtibat numarasından bizlere ulaşarak istenen bilgiyi anında ulaşabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver