Yardım Yapmanın Vicdani Önemi

Adak adamak Türk toplumunda bir dua ve niyet anlamına gelir.

sefkatelidernegi (8)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adak adamak Türk toplumunda bir dua ve niyet anlamına gelir. Kişiler herhangi bir işlerinin ve isteklerinin gerçekleşmesi için adak adarlar ve bu dilekleri gerçekleştiğinde adağı kesmeleri gerekir. Kesmiş oldukları bu adağı ihtiyaç sahiplerine bağışladıklarında adaklarını yerine getirmiş olacaklardır. Kişiler adamış oldukları bu adakları bir dernek aracılığıyla da ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilirler.

Ancak seçilen derneğin kaliteli ve güvenilir bir dernek olması büyük önem taşır. Çünkü adağın veya sosyal yardımın doğru adrese ulaşması hayır yapma açısından büyük bir öneme sahiptir. Sizlerde adağınızı ve bu adağınızı yerine getirmek istiyorsanız kaliteli bir dernekten hizmet alabilirsiniz. Adak kurbanı kestirerek ihtiyaç sahiplerine dağıtılmasını sağlayabilir, adağınızı yerine getirebilirsiniz.

Yardım ve Bağış Yapmak

Yardım ve bağış yapmak için doğru kişilere ulaşmak istiyorsanız Şefkateli Derneği sitesini tercih edebilirsiniz. Siteden adak kurbanı hakkında bilgi edinebilir, Türkiye ve Dünyadan ihtiyaç sahiplerine yardım yapabilirsiniz. SMS bağışı, zekât yardımı, giyim, gıda, sağlık ve adak yardımlarınız için siteden bilgi alabilirsiniz. Siteye ulaşarak dilerseniz nakit olarak da bağış yapabilirsiniz.

Dünya’nın Her Yerine Bağış Yapmak

Afrika, Arakan ve Suriye’deki ihtiyaç sahiplerine adak kurbanı bağışı yapmak için siteden bilgi alabilirsiniz. Afrika’daki çocuklara gıda ve giyim yardımı yapmak için siteye ulaşabilirsiniz. Suriye’ye eşya, giyim, gıda, para ve sağlık anlamında yardım etmek ve hayır yapmak istiyorsanız Şefkateli Derneği sitesini tercih edebilirsiniz.

Kaynak: https://www.sefkatelidernegi.org.tr/sayfa/adak-kurban.html

 

Bu Yazıya Tepki Ver