Yasin Yolat Kimdir?

yasin yolat
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yasin Yolat, Yolat Holding’in yönetici ve ortağı koltuğunda çalışmalarını sürdüren genç ve başarılı bir iş adamıdır. Başta inşaat sektörü olmak üzere birçok alanda hayata geçirmiş olduğu projelerinde yoğun bir ilgiye maruz kalan Yolat, her zaman müşteri memnuniyeti odaklı bir çalışma yürüttüklerinin altını çiziyor.

Tüketicilere her zaman düşük fiyat etiketleriyle en iyi hizmeti sunmayı hedeflediklerini belirten iş adamı, Yolat Holding tarafından alınan bu kararlar nedeniyle birçok rakibinin tepki gösterdiğini ve başarılı yükselişinin önüne geçmeye çalıştığını belirtti

Rahat ve Şıklığın Adresi Yolat Spor
Yolat Holding bünyesinde hizmet sağlayan Yolat Spor markası, yurtdışında gerçekleştirmiş olduğu birçok anlaşma sayesinde kalite ve şıklığı bir arada sunan kaliteli & popüler markaların ürünlerinin ülkemize uygun fiyatlarla ithal edilmesini sağlıyor. Gençlerin son yıllarda vazgeçilmezi birçok ayakkabı modelinin yanı sıra gün içerisinde ayağınızın rahat bir şekilde nefes alabilmesi için özel olarak tasarlanmış ayakkabı modellerini popüler & güvenilir E-Ticaret sistemleri üzerinden satışa sunuyor.

Aynı zamanda inşaat projeleri ile de sık sık gündeme gelen Yasin Yolat hız kesmeden yeni işlerle adını duyurmaya devam edecek.

Web Sitesi: www.yolatholding.com
Web Sitesi: www.yolatspor.com

Bu Yazıya Tepki Ver