Yek Maden Fiyat Listesi

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yek Maden firması olarak sizler için inşaat, yol yapım ve üretim alanlarında ihtiyacınız olan kum, çakıl, mıcır, taş tozu gibi malzemelerin teminini ve nakliyesini yapıyoruz. Aynı zamanda her türlü hafriyat çalışmalarınızı en kaliteli şekilde en uygun fiyatlarla sizlere sunuyoruz. Geniş araç filomuz ile her kapasitede ve büyüklükteki işi güvenerek firmamıza teslim edebilirsiniz. 2005 yılından bu yana bu alanda sahip olduğu tecrübe ile en etkin hizmeti veriyoruz.

Yek Maden firması olarak sizler için en kaliteli ürü ve hizmetleri en uygun fiyatlarla sunuyoruz. İstanbul Avrupa yakasında Avcılar, Esenyurt, Beylikdüzü, İkitelli, Halkalı, Küçükçekmece, Hadımköy, Arnavutköy ve Bayrampaşa semtleri öncelikli olmak üzere hizmet veriyoruz. Her bir hizmet bölgesi için sunmuş olduğumuz en güncel fiyat listemize web sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Yek Maden kum fiyatları en uygun hali ile sizler sunulmaktadır. Elenmiş ve yıkanmış doğal kum için verilen bir ton kum fiyatına nakliye dâhildir. Mıcır fiyatları için sizlere en uygun fiyatlar sunulmaktadır. Taş tozu fiyatları  konusunda araştırma yapıyorsanız firmamızla görüşmeden ürün temini yapmayın.

En Uygun Fiyatlar

Firma olarak önceliğimiz sizlerin memnuniyetidir. Bunu sağlamak için en kaliteli ürün ve hizmeti en uygun fiyatlarla sizlere sunuyoruz. Web sayfamızda yer alan fiyat listemizde ton başına verilen fiyatlar sunulmaktadır. Bir ton ürün için nakliye dâhil olarak fiyatlar belirtilmektedir.

Bu Yazıya Tepki Ver