Yemek Odası Dekorasyonu İçin Mükemmel Öneriler

lena-yemek-odasi-takimi-gundogdu-mobilya
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Evlerin en değerli yaşam alanların olan yemek odası için doğru dekorasyonu oluşturmak ortamın enerjisiyle paraleldir. Göz kamaştırıcı mobilya tasarımı ve güçlü duruşuyla Gündoğdu Mobilya yemek odası takımı dekorasyonu için sizlerle mükemmel öneriler paylaşıyoruz.

Yemek odaları, salondan ayrı bir oda olabileceği gibi salon ve oturma alanlarının bir kısmında da bulunabilir. Ayrıca yerden

Göz Kamaştırıcı Dizayna Sahip Yemek Odası Dekorasyonu Nasıl Yapılır?

Yemek odası dekorasyonunda dikkat edilmesi gereken bazı önemli detaylar mevcuttur. Bu detaylara dikkat edildiği sürece göz zevkinize hitap eden şıklık ve konforu bir arada bulabileceğiniz bir yemek odasına sahip olacaksınız.

Yemek odanız için dikkat etmeniz gereken dekorasyon fikirlerini Gündoğdu Mobilya sizler için inceledi. İşte detaylar:

Yemek Odasının Ölçüsünü Al

Mobilya satın almadan önce yapacağınız ilk adım yemek odanızın ölçüsünü almak olmalı. Aksi halde, odanın ölçüsünü almadan satın alınan yemek odası takımı, yemek odasına uyum sağlamayacaktır. Bu da sizler için sıkıntı teşkil edecektir.

Yemek Odasında Kullanacağın Dekorasyon Stilini Belirle

Evlerde kullanılan farklı tarzlarda kullanılan dekorasyon stilleri vardır. Son dönemlerde sıkça kullanılan modern, klasik, country, rustik, avangard gibi stillerden tarzınıza en yakın olanı seçip yemek masa takımı mobilyanızı ona göre alıp yemek odanızı dekore edebilirsiniz. Yemek odası modelleri arasından tercih ettiğiniz model

Renk Seçimine Dikkat Et

Yemek odası dekorasyon stilinize göre kullanacağınız renkler de ona değişim gösterecektir. Sadelik ve aynı zamanda lüks duruşun ön planda olduğu modern dekorasyonda ise lacivert, gri ve beyaz gibi renkler kullanılır.

Kaliteli Mobilya Seçimi Yapın

Kaliteli mobilya dayanıklı ve uzun ömürlü mobilya demek. Seçeceğiniz yemek odası takımı modelleri arasından zevkinize uyan ve sağlamlığından emin olduğunuz modeli uzun yıllar kullanacağınız anlamına gelir. Yemek odası takımı denilince akla gelen Gündoğdu Mobilya, sizler için hem kaliteli hem de şık ve gösterişli modelleri bir araya getiriyor.

İşlevsellik Ön Planda Olsun

Yemek masası takımı işlevsel olma özelliği sayesinde fazlasıyla işinize yarayacaktır. Örneğin salon veya oturma odası dışında yemek odası yapma imkanınız yoksa yemek masası takımı için bu odalardan birini kullanmak durumundasınız. Salonun bir bölümünü yemek masası takımı için ayırdığınız takdirde eşyalarınızın işlevsel olması gerekmektedir.

Açılabilir Yemek Masası

Yemek masası boyut itibariyle salonda konumlandırmada en fazla zorlanılan mobilya olarak bilinmektedir. Eviniz küçükse yapacağınız şey alanlara daha rahat sığabilen, açılabilir yemek masası satın almak olacaktır. Bu sayede hayatınız kolaylaşacak ve misafirlerinizi daha rahat ağırlayacaksınız.

Konsol
Genellikle yemek odasına paralel olacak şekilde yerleştirilen konsol, çok amaçlı ve işlevsel bir mobilyadır. Aksesuarları üzerine koyabileceğiniz bir alana sahipken aynı zamanda yemek servisi sırasında servis takımlarınızı da koyabilirsiniz.

Tv Ünitesi

Şık bir yemek takımının olmazsa olmazlarından olan tv ünitesi dekorasyonu, oldukça önemlidir. Doğru kullanımı sayesinde salon veya yemek odasına farklı bir hava katacaktır. Tv ünitesi üzerine şık bir vazo, küçük biblolar koyabilirsiniz. Bu ortamdaki görünüme modern bir hava katacaktır.

Tv Ünite Rafı

Kitaplığınız yoksa kitaplarınızı tv ünite rafına yerleştirebilirsiniz. Aynı zamanda yine tv ünite rafına yerleştireceğiniz minimal aksesuarlar da hoş bir görünüm sunacaktır.

Aksesuar Kullanımını İhmal Etme

Aksesuarlar yemek odası takımı için tamamlayıcı role sahiptirler.  Yemek masası ve konsol üzerine konumlandırılan çeşitli aksesuarlar, yemek odanızı daha şık ve dikkat çekici gösterecektir.

Modern Yemek Odası Takımları

Aile yemekleri ve değerli misafirlerin ağırlandığı yemek odası takımı, evin en önemli alanlarındandır. Zevkinizi yansıtan aynı zamanda işlevsel olma sebebiyle tercih edeceğiniz Gündoğdu yemek odası takımları, ev ortamına özel bir hava katacak.

Avangarde Yemek Odası Takımı

Avangarde kelime anlamı olarak “öncü” anlamına gelir. Fransız stilinin zarif ve şık esintilerini barındıran bu stil yemek odası takımı olarak evinizde oldukça şık duracaktır. Nostalji ve modernizmin esintilerini bir arada bulunduran avangarde stil, Gündoğdu Mobilya ile yemek odası anlayışınıza yeni bir soluk getirecek.

Hünkar Yemek Odası Takımı

Versace Yemek Odası Takımı

Bade Yemek Odası Takımı

Rustik Yemek Odası Takımı

Yemek Odası Takımı İçeriği

Gündoğdu Mobilya’ya ait yemek oda takım içeri şu şekildedir:

1 adet tv sehpası

Tv ünite rafı

1 adet aynalı konsol

1 adet açılabilir masa

4 adet sandalye

Yemek odaları, bir evin en önemli ve en fazla vakit geçirilen yerlerinden. Güne başlangıç yaparken kahvaltılarda, akşamları aile yemeklerinde ve hafta sonları sevdiklerinizle birlikte yiyeceğiniz güzel yemeklerin eşlikçisi olan yemek masası takımı modelleri, kaliteli ve şık seçeneklerle Gündoğdu Mobilya’da.

Bu Yazıya Tepki Ver