Yeniden Sekmen, Yeniden Kartal! Kulis Bilgisi Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Mehmet Sekmen
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1958 yılında Erzurum’un Pazar yolu ilçesinin Kılıççı köyünde dünyaya gelen, Erzurum’un sevilen siyasetçisi Mehmet Sekmen ismi kulislerde Kartal Belediye Başkan Adayı olarak geçiyor.

Aktif siyasi hayatını Milli Gençlik Vakfı Kartal İlçe Başkanı olarak başlayan, Refah Partisi Kartal İlçe Başkanlığı, Samandıra Belediye Başkanlığı, Kartal Belediye Başkanlığı ve aktif olarak da sürdürdüğü Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı gibi görevlerle siyasi kariyerini devam ettiren Sekmen için gündemdeki kulis haberleri İstanbul’da yaşayan Erzurumluları heyecanlandırdı.

1994-2004 yılları arasında görev yaptığı Kartal’da “EFSANE BAŞKAN” olarak tanınan ve İstanbul’da yaşayan Erzurumluların ağabeyi konumunda olan Mehmet Sekmen’in, Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Kartal Belediyesi’ni yeniden kazanmak ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde oyları artırmak adına Kartal Belediye Başkan Adayı olacağı gündeme bomba gibi düştü.

Yeni dönemde Kartal için vizyon projeler için çalışmalarını sürdüren Mehmet Sekmen’in, Kartal’da kentsel dönüşümde çığır açması bekleniyor.

Yaşanan bu gelişme sonrası İstanbul’da yaşayan Erzurumlular sosyal medya platformu olan Twitter (X) ‘te Mehmet Sekmen ‘e destek mesajları atarak, Sekmen’i Türkiye gündemine taşıdı. #YenidenSekmenYenidenKartal etiketiyle Twitter’da gündem olan Sekmen’in bu pazar günü yapılacak aday açıklama programından açıklanması bekleniyor.

Mehmet Sekmen’in 2 dönemdir sürdürdüğü Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ise Cumhur İttifakı’nın aday olarak Fevzi Çakmak’ı göstereceği gündemdeki bir diğer konu. Fevzi Çakmak’ın adaylığının gündeme düşmesi de sosyal medyada gündem olmuş, Fevzi Çakmak sosyal medyada Erzurumlulardan büyük destek görmüştü.

Bu Yazıya Tepki Ver