Yenmak, 6 Ekim İstanbul’un Kurtuluş Günü’nü Kutluyor

6-ekim-
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’un kurtuluşunun 100. yılında, otomotiv yedek parça sektöründe 1965 yılından bu yana hizmet veren Yenmak, bu özel günü tüm İstanbullularla birlikte kutluyor.

Yenmak olarak, İstanbul’un tarihine tanıklık eden bir marka olarak, bu şehrin her daim yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. İstanbul’un kurtuluşunun 100. yılında, şehrimizin tarihine ve kültürüne olan bağlılığımızı bir kez daha vurgulamak istiyoruz.

Otomobil, hafif ticari, ağır vasıta, traktör ve iş makinaları için ürettiğimiz motor parçalarıyla, sektördeki liderliğimizi sürdürüyoruz. 1965 yılında bir atölyede başladığımız üretim serüvenimiz, bugün 3 fabrikada devam etmekte.

Bu özel günde, tüm İstanbulluların 6 Ekim İstanbul’un Kurtuluşu Günü’nü kutluyor, şehrimizin tarihine ve kültürüne olan bağlılığımızı bir kez daha vurguluyoruz.

Hakkında Yenmak:

1965 yılından beri otomotiv yedek parça sektörü için motor parçaları üretiyor. Yenmak, sektördeki liderliğini sürdürmeye devam ediyor. Daha fazla bilgi için yenmak.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver