Yeşilçam’ın Usta İsmi Metin Akpınar’ın İkiz Kızları Ortaya Çıktı

image_65719d8a1ce1c_M9L2Y8
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Açılan Babalık Davası Gündemi Sarsıyor

Yeşilçam’ın usta isimlerinden Metin Akpınar’ın 35 yaşındaki ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, açtığı babalık davasını kazanarak gündeme bomba gibi düştü. Duygu Nebioğlu, Katarsis X-TRA programında Gökhan Çınar’ın konuğu oldu ve çocukluğu ile zorlu büyüme sürecini anlattı.

Annesine Ulaşmasıyla Babasının Kimliğini Öğrendi

Annesine ulaştıktan sonra babasının Metin Akpınar olduğunu öğrenen Duygu Nebioğlu, son dönemde hukuki olarak bunu kanıtlayarak babalık davasını kazandı. Duygu, konuşmasında duygularını ifade etmekte zorlandı ve “Yapılması gereken şey yapılmadı ama ben babamla bir araya geldiğim zaman bana olan sevgisini hissettim. O yüzden senelerdir basına sızmadı. Sadece baba-kız ilişkisinde kalamadık, hayran ve sanatçı ilişkisi kurdu benimle…” dedi.

Hala Babasıyla Bir Diyalog Kuramadı

Duygu Nebioğlu, konuşmasında babasıyla bir diyalog kuramadığını ifade etti ve “Beni henüz kimse aramadı. mokkabet Sadece takip ediyorlar. Arayacağını da sanmıyorum, umarım arar” diyerek şaşırttı.

Annesi Sinir Krizi Geçirdi

Duygu Nebioğlu, annesinin bu haberlerin basına yansımasından sonra Almanya’da sinir krizi geçirdiğini belirtti. Duygu, “Dışarıdan bir dış ses diyeyim, beni rahatsız etti. Eşinden dolayı benimle gizli gizli görüştüğü dönemler vardı, öğrendiğim kadarıyla da evinden dışarı çıkmıyor şu aralar. Umarım arar” yorumunda bulundu.

Annede Şaşırtıcı Detaylar

Duygu Nebioğlu, annesiyle ilgili detayları da paylaştı. “Dedem çok yakışıklı bir adam, annesi dedemi defalarca kez  mokkabet giriş aldattı. Sofi’nin göz önünde annesi cinsel ilişkiye giriyor ve söylemeyeceksin babana diyerek büyüyen bir kız çocuğuyum. Anneanne tarafından sürekli ünlü olsun diye ajanslara götürülüyor, ünlülerle zorla tanıştırılmaya götürülüyor. Feriha Orancı, anneannem… Kadın kumarbaz, dedeyi aldatan bir figür. Annem böyle büyüyor…” dedi. Metin Akpınar’ın kızı, annesinin farklı ilişkilerden 4 çocuğunun daha olduğunu ve anneannesinin kızını zor durumlara soktuğunu iddia etti.

Bu Yazıya Tepki Ver