Yoast Seo Kullanımı ve Ayarları

Google’da görünecek olan başlık bu ayarlar ile belirlenir. Başlık uzunluğunun belirlenmesini ve anahtar kelimenin başlıkta yer almasını sağlar.

abdullahustun (1)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Google’da görünecek olan başlık bu ayarlar ile belirlenir. Başlık uzunluğunun belirlenmesini ve anahtar kelimenin başlıkta yer almasını sağlar. Anahtar kelimenin başlıkta yer alması çok önemlidir. Bulunurluk açısından farklı bir avantaj sağlar. Yazıda yer alan url de anahtar kelime kullanımı oldukça yüksek sonuçlar çıkarır.

Meta Açıklaması

Google’da görünecek olan açıklama kısmıdır. Çok kısa ya da çok uzun olması durumlarında yazı rengi değişecektir. Anahtar kelimesinin bu bölümde geçirilmesi, sitenin fark edilmesini sağlar. Abdullah Üstün sitesinde bu içerik düzenlemelerinin detaylı anlatımları bulunuyor. SEO uyumu nedir ve nasıl uygulanarak fark yaratmalıdır sorularına yanıt aranacak bir sitedir.

Arama Görünürlüğü

Arama motorlarında siteniz de hangi bölümlerin yer alması isteniyor ise seçilebiliyor. Arama görünümü de düzenlenebilir. İnternet ortamında sadece arama ayaları ya da görünümü değil, ilk sıralara yerleşmenin de nüansları vardır. Bu nüansların ürünleri başında seo uyumlu içerik barındıran siteler gelir. SEO uyumlu siteler internet ortamında bütün kullanıcıların aramalarında, arama motorunda ilk sıraya yerleşmeyi sağlar

Hakkımızda yazısı ile bile fark yaratmanın nasıl bir adım olduğunu okumak için ziyaret edilmesi gereken bir sitedir. Ufak değişimler ve kontroller ile sitenin diğer siteler arasından sıyrılması sağlanır. Elde edilmek istenen kazançlar ve çekilmek istenen müşteri potansiyeli yükselişe geçer. Abdullah Üstün sitesi fark yaratmak için bilgi edinme sitelerinden en kalitelilerinden biri olarak hizmet alınabilecek bir platformdur.

Bu Yazıya Tepki Ver