Yozgat Şehir Hastanesi’nden Vatandaşlara Mesai Sonrası Poliklinik Hizmeti

Screenshot_8
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yozgat Şehir Hastanesi’nden Vatandaşa Mesai Sonrası Sağlık Hizmeti! Yozgat’ta, randevu bulmanın zorlaştığı Şehir Hastanesi’nde haftada bir gün “mesai sonrası” poliklinik desteği sunulmaya başlandı. Bu kapsamda her Çarşamba 17.00-19.00 saatleri arasında, KBB, göz, kardiyoloji, psikiyatri, üroloji, göğüs ve dahiliye alanlarında sağlık desteği sağlanıyor.

Hastane Başhekimi Dr. Mustafa Kozan, yeni uygulamanın randevu darboğazını aşmak için başlatıldığını belirtti. Kozan, “Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) veya 182 numaralı hattı kullanarak veya şahsen hastaneye gelerek randevu alabilirler. Amacımız, en yoğun polikliniklerimize daha kolay erişim imkanı sağlamak.” ifadelerini kullandı.

Dr. Kozan, vatandaşların bu uygulamadan oldukça memnun kaldığını ve doktorlarının bu uygulama için ekstra çaba sarf ettiklerini vurguladı. Vatandaşlardan Mehmet Akif Altan, “Mesai saatleri dışında doktorlarımız tarafından muayene olmak harika. Uygulamanın diğer günlerde de devam etmesini arzu ediyoruz.” derken, Hamdi Ünal da KBB polikliniğindeki deneyiminden oldukça memnun olduğunu ifade etti.

Bu Yazıya Tepki Ver