Yozgat’taki kazada ölen hentbolcu genç sporcular, son yolculuğuna uğurlandı

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hentbol müsabakası için dün Ordu’dan Yozgat’a giden hentbolcuların bulunduğu minibüs, Yozgat’ın Parlak ilçesi Çandır köyü yakınlarında yoldan çıkarak şarampole devrildi. Takla atan aracın aşağı kalan Sinem Aksu (12) Göksü Akyel (14) isimli 2 sporcu hayatını kaybetti, 15 sporcu ise yaralandı. Yaralılar Yozgat ve Tokat’taki hastanelere kaldırıldı.

Hayatını kaybeden sporculardan Göksü Akyel için eğitim gördüğü Ordu Lisesinde merasim düzenlendi. Tevfik ve Gülüzar çiftinin çocukları için taziyeleri kabul etti. 14 yaşındaki Göksu Akyel’in cenazesi, çok sayıda öğrencinin ve yakınlarını katılımı ile gözyaşları eşliğinde Aybastı ilçesi Beşdam Mahallesi’nde toprağa verilmek üzere memleketine götürüldü.

Hayatını kaybeden sporculardan Sinem Aksu için ise Altınordu 60. Sene Ortaokulunda tören düzenlendi. Cemal ve Hanife çifti, mektep bahçesinde düzenlenen törende taziyeleri kabul ederken 12 yaşındaki sporcu Sinem Aksu, arkadaşları, ailesi ve protokol mensuplarının katılımı ile helallik alınmasının gerisinde Gürgentepe ilçesi Bahtiyarlar Mahallesi’nde toprağa verilmek üzere memleketine götürüldü.

Öğrenciler, arkadaşları için dua ederken sıralarına ise çiçek koymayı da dikkatsizlik etmedi.

(DHA-İHA)

Bu Yazıya Tepki Ver