Yumruklu kavganın bedeli ağır oldu! Survivor yarışmacısı Yasin, 6 oyundan men edildi

23022022-yasinsurvivor
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Survivor All Star yarışmasında mücadele kıyasıya devam ederken, Yasin ve Hikmet, yumruklu kavga etti. Yarışmacıları acil durum konseyinde toplayan Acun Ilıcalı, Yasin’e 6 oyun, Hikmet’e de 2 oyundan men cezası verdi. verilen cezanın ağır olduğu ifade eden Ilıcalı, “Bunu kaldırabilir misin bilmem. Kendi rızanla ayrılmak istersen mahsuru yok” dedi.

Survivor All Star’ın önceki gün yayınlanan ada konseyinden sonra sinirlerine hakim olamayan Yasin, takım arkadaşı Hikmet’e saldırdı. Küfür ve yumrukların havada uçuştuğu kavganın tüm görüntüleri ekrana verilmezken dün akşam yayınlanan yeni bölümde Acun Ilıcalı, Yasin ve Hikmet verdikleri cezayı açıkladı.

YARIŞMACILAR VE ÇEKİM EKİBİ KAVGAYI GÜÇLÜKLE AYIRDI

Survivor All Star’da dokunulmazlık oyunu sonrasındaki ada konseyinde herkesi şaşırtan bir kavga yaşandı. Hikmet’in kendisine iftira attığını söyleyen Yasin, ada konseyi çekimlerinin bitmesinin ardından ise sinirlerine hakim olamadı. Hikmet’in üzerine yürüyen Yasin ortalığı karıştırdı. Sözlü ve fiziki şiddet uygulayan Yasin’i sakinleştirmek için yarışmacıların yanı sıra çekim ekibi de olaya müdahale etti.

HİKMET: O KÜFÜRLERDEN SONRA HİÇBİR ERKEK DURAMAZDI

Survivor’ın yeni bölümünde ise Acun Ilıcalı, acil durum konseyini topladı. Konseyde olayı anlatan Hikmet Tuğsuz, “Benim de saldırı çabam var ama beni tuttular. O küfürlerden sonra hiçbir erkek duramazdı. Sabrım bir yere kadardı. Beni tahrik ettiler. Sokaktan geçen birine aynı şeyleri söylesen dayak yiyeceğini bile bilse saldırır adam” dedi.

ACUN ILICALI: SENİNKİ APAÇIK SÖZLÜ VE FİZİKİ SALDIRI

İki yarışmacı için aldıkları kararı açıklayan Acun Ilıcalı ise şu ifadeleri kullandı: “Ada konseylerinde çok gerilim görüyoruz. Ama bir kaç saat önce yaşanan bu olay gibisini hiç görmedik. Senin gösterdiğin sebeplerin bizim tarafımızda hiçbir karşılığı yok. Seninki apaçık önce sözlü sonra ise fiziki saldırıdır. Seni diskalifiye etmemek için bütün şartları zorlarım. Ne kadar zorlarımın limiti de tam senin geldiğin yerler. Kendi aramızda bir saat konuştuk. Sürgün adasından gelmenin senin en zayıf anında olduğunu düşünmemize rağmen, hareketinin Survivor’la bağdaşmadığını gördük. Yayın kuralları gereği görüntülerin çoğunu veremedik.”

Bu Yazıya Tepki Ver