Yunus Emre Kul Kimdir?

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Samsun Vezirköprü’de doğan Kişisel Antrenör Yunus Emre Kul,  daha sonra İstanbul’a taşındı. İlköğrenimini Ümraniye Haşim İşçan İlkokulu’nda tamamlayan Kul, liseyi ise Ümraniye Anadolu Lisesi’nde okudu.

Kul, lise yıllarında tanıştığı vücut geliştirme sporuna âdeta aşık olarak azim, gayret ve disiplinli çalışma ile daha 17 yaşındayken dikkat çeken bir vücuda sahip oldu.

Üniversite giriş sınavında spor yöneticiliği bölümünü kazanan Kul, 19-20 yaşlarında kendisine gelen eğitmenlik tekliflerini değerlendirerek spor salonlarında eğitmenliğe başladı. Eğitmenliğin yanı sıra, koordinatörlük ve işletmecilik yapan Kul, disiplini, öğrencilerine verdiği önem ve vazgeçmeyen kişiliği ile insanların yaşamlarına dokundu.

Ereps’e (Avrupa Profesyonelleri ) kayıtlı bir eğitmen olan Yunus Emre Kul; Anatomi(Prof. Dr. Ahmet Ertaş), Biyomekanik Uygulamalı Kinezyoloji (Prof. Dr. Mehmet Üzel), Kas İskelet Yaralanmaları (Prof. Dr. Mehmet Üzel), Egzersiz Fizyolojisi (Yard. Doç.Orkun Pelvan), Beslenme (Dr. İpek Ağca), Esneklik (Naumman Mazıcıoğlu), Kassal Küvvet Dayanıklılığı (Prof. Dr. Salih Pınar), Postür Analizi (Akademisyen Mustafa Savaşan), Kas Hipertrofisi (Akademisyen Mustafa Savaşan) gibi konularda uzman kişilerden akademik eğitimler alarak kendini geliştirmeye devam etti.

Yüzlerce yaşama dokundu

Kendi özel kadrosunu kuran Yunus Emre Kul, 2019 yılında kendi VİP spor salonunu açtı. Aynı zamanda 2019 yılında Desmedya ve Organizasyon tarafından verilen ‘’Yılın En İyi Personal Trainer Ödülü’’nü aldı. Bu zamana kadar yüzlerce yaşama dokunan, öğrencilerinin öncesi ve sonrası değişim fotoğraflarına imzasını atan Yunus Emre Kul, ‘ Disiplin, çalışma ve gayretimizle salonumuzda kaybedeceğiniz tek şey istemediğiniz fazla kilolarınız olacaktır. Kişinin yaş, boy, kilo, sağlık durumu ve spor geçmişi göz önünde bulundurularak, beden sağlığınıza önce ruhunuz ve düşüncenizden başlıyoruz. Kurduğunuz vücut hayallerinizi, salonumuzda standart hayatlarınıza çeviriyoruz. Sizlere sözle değil değişimle cevap veriyoruz.‘’ vizyonuyla hareket ediyor.

Yunus Emre KUL İstanbul Maltepe’de ‘YUNUS EMRE KUL FİTNESS‘ salonunda değişmek isteyen yaşamları bekliyor.

Bu Yazıya Tepki Ver