Yunus Emre Yaşar: Hedeflerim Konusunda Kendimi Her Zaman Yeniledim

Yunus Emre Yaşar
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Almanya’nın köklü kulüplerinden TSG Mainz forması giyen Türk asıllı oyuncu Yunus Emre Yaşar basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Futbola genç yaşlarda Almanya’da başladığını ifade eden Yaşar, “ Yurt dışında yaşadığımız için alt yapı eğitimimi tamamen Almanya’da aldım. Alman futbolu alt yapı konusunda gerçekten çok başarılı. Futbolun temelden geldiğini çok iyi bildikleri için, tüm ağırlıklarını her şeyden önce alt yapıya veriyorlar. Türk futbolu ile Alman futbolu arasında ki en büyük fark bu. Maalesef bizim ülkemiz de alt yapıya yeteri kadar değer verilmiyor.” dedi.

Hem Almanya’da hem Türkiye’de adından sıkça bahsettiren yıldız oyuncu Yaşar, “Türkiye’de bir çok kulübe transferim oldu. Birçok köklü kulüpte forma giydim. Sonra tekrar Almanya’ya transferim gerçekleşti. Hedeflerim konusunda kendime her zaman yeniledim. Her zaman daha fazlasını isteyen bir karakter oldum. Bilinçli ve disiplinli çalışma ile her istediğinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bir olaya inanmak ve çaba vermek en büyük etken.” diye konuştu.

Bu Yazıya Tepki Ver