Yuvarlakçay gezilecek Yerler

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yuvarlakçay muhteşem ve eşsiz doğasıyla, Muğla’nın, Köyceğiz beldesinde yer almaktadır. Mutlaka görmeniz ve gezmeniz gereken bir yer olduğunu sizlere sevgi ile aktarmak isteriz. Haydi, gelin lafı uzatmada Yuvarlakçay bölgesine geldiğiniz de gezip, görebileceğiniz bir gezi rotası oluşturalım siz değerli okurlarımız için.

Meşhur Alabalık Restoranları: Bölgenin balık olarak Alabalık yemeği meşhur olduğundan, bu bölge de birden fazla Alabalık restoranları bulabilmeniz mümkündür. Özellikle bazı restoranlar için yurt dışından bile ziyaretçilerin geldiği söylenmektedir. gezilecek yerler Sizler de muhakkak buraya gelip, bu alabalıklardan tatmalısınız.

Piknik Bölgeleri: Yuvarlakçay bölgesinde sevdikleriniz ile birlikte güzel vakitler geçirebileceğiniz ücretsiz, halka açık Piknik bölgeleri de bulunmaktadır. Bu Piknik bölgelerinin yakınında restoranlar da bulunmaktadır. yuvarlakçay Buralardan hamak gibi ihtiyaçlarınızı bile temin edebilirsiniz.

Çınar Restoran: Çınar restoran, bölgenin en güzel Alabalık ustalarından olan Çınar’ın restoranıdır. Bölgede birçok yerde Alabalık pişirilmektedir fakat buranın alabalığının daha lezzetli olduğu düşünülmekte ve bunun için bile birçok uzak yerden ziyaretçi gelmektedir.

Yuvarlakçay Tahta Salıncaklar: Yuvarlakçay da serin ve soğuk suların içerisinde yer alan Tahta Salıncaklara aileler genel olarak piknik yapmak amacıyla gelmektedirler. https://gezicini.com Burada Taht ve Salıncak hizmetinden faydalanarak isteyen kendi yemeğini yaparak, isteyen de yakın bölge de bulunan restoranlardan bu gibi hizmetleri alarak günlerini geçirerek eğlenceli ve keyifli zamanlar geçirmektedirler.

Meşhur Köy Kahvaltısı: Yuvarlakçay bölgesine gelip, meşhur olan köy kahvaltısını tatmadan kesinlikle dönmeyiniz. Birçok çeşidi ve yöreye has yemekleri ile burada lezzetli tatlara da şahitlik yapmış olursunuz. Ve burada Yuvarlakçayın serin ve berrak suyunun eşliğin de yapacağınız kahvaltının da hayatınız da unutulmayacak bir kahvaltı olacağını size söylemek isteriz. Muğla, Köyceğiz bölgesine gelen siz değerli okurlarımızın muhakkak gelip, görmeniz gereken bir yerdir Yuvarlakçay bölgesi.

Bu Yazıya Tepki Ver