Zehra Coşkunarslan Kimdir? Kaç Yaşında? Nerelidir?

Zehra Coşkunarslan
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zehra Coşkunarslan 2 Mayıs 2000 yılında Ankara Altındağ’da doğdu. Kampüs Özel Temel Lise mezunu olup 23 yaşında genç girişimci olarak güzellik sektörüne yön vermek için sektöre atılmıştır.

Zehra Coşkunarslan sektör ile alakalı hem çalışarak hem de uzun soluklu bir eğitim sürecine girerek insanlara doğru hizmeti sunmak için ticari anlamda güzellik sektörüne yönelmiştir.

Ticari hayatına,alanında kendini geliştirerek birçok diplomalara sahip olup emin bir şekilde sektörüne başarı katmak için yola çıkmıştır.

E Beauty Studio Güzellik Merkezi sektöründe profesyonel marka tercihleri yaparak steril ve tek kullanımlık malzemeler ile bütün işlemleri doğru hizmet kalitesiyle gerçekleştirmektedir. İşlemler; Protez Tırnak,Manikür,Pedikür,Bölgesel İncelme ve Zayıflama, Lazer Epilasyon, Cilt Bakımı(Skar Doku,Leke, Akne,Siyah Nokta,Gözenek Sıkılaştırma,İğnesiz yüz germe ve birçok bakım hizmetleri.) Kalıcı Makyaj(Pudralama,Kıl Tekniği Microblading ,Dudak Renklendirme ve birçok kalıcı makyaj uygulamaları.) İpek Kirpik, Kirpik-Kaş-Saç vitamin ve laminasyon uygulamaları hizmet vermektedir.

Bu Yazıya Tepki Ver