Zehra Güneş, VakıfBank İle Yola Devam Ediyor İmza Atıyor!

Screenshot_13
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Voleybol dünyasının önemli isimlerinden Zehra Güneş, gelecek sezon için VakıfBank ile anlaşmaya hazırlanıyor. İşte ayrıntılar…

Türkiye’nin önde gelen voleybol takımlarından bettitanic VakıfBank, başarılı oyuncusu Zehra Güneş ile yeni bir anlaşma yapmaya hazırlanıyor. 2022-2023 sezonuna Spor Toto Şampiyonlar Kupası’nı kazanarak başlayan ve 5 kupa hedefi belirleyen VakıfBank, iç transfer çalışmalarına hızla devam ediyor.

VakıfBank, Sultanlar Ligi’nin 10. haftasında bettitanic giriş Fenerbahçe Opet ile karşı karşıya geldi ve bu karşılaşmadan 3-1’lik skorla mağlup ayrıldı. Sarı-siyahlılar bu sonuçla Sultanlar Ligi’nde ilk kez mağlup olurken, Fenerbahçe Opet ise galibiyet serisini 8 maça çıkardı.

Bu önemli gelişmenin ardından Sultanlar Ligi ekipleri, gelecek sezonun kadrolarını şekillendirmek için çalışmalara başladı. Voleybolun Sesi’ne göre, VakıfBank, milli oyuncusu Zehra Güneş ile yeni bir anlaşma sağladı.

Zehra Güneş, 12 yaşından beri VakıfBank formasını giyiyor ve son 7 sezondur A Takım kadrosunda yer alıyor. Başarılı orta oyuncu, 2024-2025 sezonunda da VakıfBank’ın başarıları için ter dökmeye devam edecek. İmza töreni ise yakın bir tarihte gerçekleştirilecek.

Bu Yazıya Tepki Ver