Zikirmatik İndir

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zikirmatik uygulamamızı cep telefonlarınıza ve tabletlerinize ücretsiz olarak ve kolaylıkla indirebilirsiniz. Bu uygulama ile sizlere birçok kolaylık sunulmaktadır.

Sizlerde zikir çekmenin önemini biliyorsanız ve günün her anında, Allah’ı anmak istediğinizde bunun en güzel yolunun zikir çekmek olduğunu düşünüyorsanız bunun için zikirmatik uygulamamızı kullanabilirsiniz. Uygulamamızın içerisinde sizler için sunulan hazır zikirler yer almaktadır. Bu zikirleri çekebileceğiniz gibi bunun yanında kendi eklemiş olduğunuz zikirleri de uygulama üzerinden kolaylıkla çekebilirsiniz.

Zikirmatik uygulamamızda en çok kullanılan hazır zikirler ve Esmaül Hüsna hazır olarak yer almaktadır. Aynı zamanda teşbih dualarını uygulamamızda bulabilirsiniz. Tüm bu hazır zikirleri, her gün istediğiniz adetlerde çekebilirsiniz. Ve ertesi gün yine karıştırmadan her birine kaldığınız adetler üzerinden devam edebilirsiniz.

Sizlerin kendinizi zikir çekmeye odaklamanız için her detay düşünülmüştür. Zikir çekerken sürekli olarak ekrana bakmak zorunda kalmamanız için uygulamamızı titreşimli ve sesli olarak kullanabilirsiniz. Her zikir çektiğinizde ve uygulamaya bastığınızda ses ya da titremişle birlikte sayılar sürekli olarak artacaktır.

Çoklu Zikirmatik

Zikirmatik uygulamamızda isterseniz basit zikirmatik kullanabilirken, isterseniz de çoklu zikirmatik te tercih edebilirsiniz. Çoklu zikirmatik ile uygulama içerisinde yüzlerde farklı zikir açabilir ve her gün istediğiniz zikirleri çekerek bunları birbirine karıştırmadan güvenle kullanabilirsiniz. Çoklu zikirmatik ile gün içinde farklı zikirler çekebilir ve ertesi gün ya da birkaç gün sonra yine kaldığınız yerden o zikre devam edebilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver