Bedava İnternet Uygulamaları

uyumhaber
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Turkcell tarafından abonelerinin internet ihtiyaçlarına çözümler bulabilmek için çeşitli kampanyalar ve uygulama seçenekleri sunulmaktadır. Turkcell bedava internet kazandıran uygulamalarını kullananlar, daha fazla internet kazanabilecektir. Site içerik bölümünde Turkcell başlığını seçenler, hangi uygulamaların bedava internet seçenekleri sunduğunu ve bu uygulamaları nasıl kullanabileceklerini görebiliyorlar. Bedava internet, Turkcell operatörünün tüm abonelerine bedava olarak sunduğu internet kazanma kampanyalarıdır.

Turkcell Uygulamaları

Ülkemizde, Turkcell ve Vodafone bedava internet kampanya seçenekleri sayesinde tüm kullanıcılar, internet ihtiyaçlarını karşılayabiliyor.

Turkcell uygulamalarından abonelere bedava internet seçeneği sunan seçenekler şunlardır;

  • Salla kazan uygulaması,
  • Goller cepte uygulaması,
  • Yaani arama motoru uygulaması,
  • GNÇ uygulaması

Turkcell operatörü, abonelerine bedava internet kazanma fırsatı verdiği bu uygulamalar ile yıl sonuna kadar bedava internet kazanma imkanı sunuyor. Aboneler, hatlarını kullanmaya başladıkları andan yılsonuna kadar, istediği uygulamayı kullanarak, bedava internet kazanmaya çalışabilecektir. Kampanyalarla ilgili detaylı bilgileri, sitenin ilgili sayfasında bulabiliyorsunuz.

Uygulamalar Ücretli Mi?

Turkcell tarafından, abonelerine sunulan bedava internet kampanyaları ve bedava internet kazandıran uygulamalarının tamamı ücretsizdir. Uygulamaları indirmek ve kullanmak için ek ücret ödenmemektedir. Uygulamayı yükleyenler, nasıl kullanacaklarını, Turkcell kategori bölümünde yer alan açıklamaları okuyarak öğrenebiliyor. Uygulamayı indirenler, bedava internet kazanabilmek için uygulama içerisindeki işlemleri yaparak, her defasında farklı miktarlarda bedava internet kazanabilmektedir.

Yaani Arama Motoru Uygulaması

Turkcell internet erişimi yapmak isteyen abonelerine, Yaani arama motorunu kullanmalarını öneriyor. Türk Telekom bedava internet kampanyaları ile karşılaştırma yapanlar, Turkcell tarafından sunulan seçeneklerin daha fazla olduğunu görebiliyor. Yaani arama motoru üzerinden istediğimiz sitelere ulaşabiliyor ve bedava internet kazanabiliyorsunuz. Bedava internet kazanabilmek için Yaani uygulamasını 10 gün boyunca kullanmanız, özel hazırlanmış olan 20 soruyu cevaplamanız gerekiyor. Bunu yapanlar anında 1 GB internet kazanabiliyor.

Gençlere Bedava İnternet

Turkcell uygulamaları, her zaman internet kazandırıyor. Bimcell bedava internet dağıtarak, Turkcell’e rakip olmaya çalışıyor. Turkcell abonesi olan ve 26 yaşından küçükler, GNÇ uygulaması üzerinden çatlat yaparak bedava internet kazanabiliyor. GNÇ uygulamasını cep telefonuna indirenler, çatlat bölümüne giriş yapar ve günlük, haftalık, aylık bedava internet kazanabilirler.

 

 

 

Bu Yazıya Tepki Ver