Beşiktaş’ta Umut Meraş Sakatlığıyla Sarsıldı! Galatasaray Derbisinde Yok

Screenshot_2
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş, Galatasaray Derbisi Öncesi Zor Bir Kayıp Yaşadı

Beşiktaş, 21 Ekim tarihinde Galatasaray ile oynayacağı derbiye günler kala, kötü bir haberle tambet sarsıldı. Sol bek Umut Meraş, 18 Ekim’deki antrenman sırasında sol alt baldır bölgesinde hissettiği ağrı nedeniyle antrenmanı tamamlayamadı. Tecrübeli futbolcunun Galatasaray karşısında forma giymesinin zor olduğu belirtiliyor.

Kulüp Açıklama Yaptı

Siyah-beyazlı kulüp, konuyla ilgili resmi bir açıklama yaparak şunları bildirdi: “Futbol A Takımımızın 18 Ekim 2023 tarihinde tambet giriş gerçekleştirdiği antrenmanı sol alt baldır bölgesinde hissettiği ağrı nedeniyle tamamlayamayan futbolcumuz Umut Meraş’ın Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde, sinde alt baldır arka adalesinde (Soleus) gerilme ve ödem tespit edilmiştir. Umut Meraş’ın tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır.”

Derbide Yok

27 yaşındaki Umut Meraş’ın, Süper Lig’in 9. haftasında deplasmanda Galatasaray ile oynanacak olan derbide forma giymesi beklenmiyor. Beşiktaş, bu önemli maçta Umut Meraş’tan yoksun mücadele etmek zorunda kalacak.

Bu Yazıya Tepki Ver