Emirkan Özçelik Hakkındaki Merak Edilenler

Sosyal medya uzmanı ve danışmanlığı yapan genç yetenek Emirkan Özçelik İstanbul doğumludur.

Emirkan Özçelik (5)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal medya uzmanı ve danışmanlığı yapan genç yetenek Emirkan Özçelik İstanbul doğumludur. Sosyal medyanın dijital pazarlama sektöründe adını başarıyla en üst sıralara yazan bu genç yetenek sosyal medya ve internet sayfalarının pek çok platformunda kendinden söz ettirmektedir.

Emirkan Özçelik kimdir sorusu akıllarda merak konusu olmayı ciddiyetle başarmıştır. Yaptığı işler ve projeler ile gündemde kalmayı başaran genç bir isim olmuştur. Emirkan  Özçelik sosyal medya ya 2011 yılında giriş yapmış ve günümüzde Başarılı bir şekilde gelmiştir. Şu dönemlerde üniversite eğitimini okumakta olan Emirkan Özçelik eğitim hayatını da ihmal etmemiştir.

Sosyal medya uzmanı Emirkan Özçelik

Sosyal medya uzmanı ve danışmanlığı yapan genç yetenek Emirkan Özçelik güzel bir arkadaş çevresine de sahip olup bu çevreyi titizlikle korumayı başarmıştır. Arkadaşlarının desteğini de alan başarı uzman ve danışman güzel projelere ve işlere imza atmıştır. Onlarca kurgu ve montaj hizmeti olan Emirkan Özçelik’in birçok hobisi vardır. Bunların başında asla ihmal etmediği fitness gelmektedir.

Sosyal Medya Danışmanı Olan Emirkan Özçelik

2011 yılında sosyal medyaya atılan Emirkan Özçelik pek çok ünlü isimle birlikte çalışmış onlarla işbirliği yaparak güzel başarılara imza atmıştır. Aynı zamanda müzik ile uğraşan Emirkan Özçelik sosyal medya uzmanlığının yanı sıra birçok single da çıkartmıştır.

2018 yılı itibariyle oyun şarkıları ile ilgili ilk denemesini gerçekleştirmiş olan bu genç yetenek yabancı ve Türkçe şarkılar yapmıştır. 2021 yılının sonuna doğru FL3X, Ice Chain Boynumda ve Main Deck parçaları olarak 3 tane şarkı çıkarmıştır. Bu parçalar ile Spotify, YouTube ve Apple Music tarafından yüksek bir  dinlenme kitlesine ulaşmıştır.

Resmî İnstagram hesabı:

https://www.instagram.com/emirkanozcelik/

Resmî spotify hesabı:

Bu Yazıya Tepki Ver