GALATASARAY HABERİ Mauro Icardi Tanınmaz Hale Geldi! Sakatlığı Sonrası…

Screenshot_14
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dakika spor haberine göre, Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında deplasmanda Pendikspor’u 2-0 mağlup eden Galatasaray, liderliğe yükselirken, Arjantinli futbolcu Mauro Icardi’nin performansı gözlerden kaçmadı.

Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında Pendikspor deplasmanına konuk olan Galatasaray, Bakambu ve Ziyech’in golleriyle 3 puanı hanesine yazdırdı.

Deplasmanda Bir Başka!

Süper Lig’de bu sezon sahasında puan kaybı yaşamadan yoluna devam eden Galatasaray, deplasmandaki başarılı performansıyla da dikkat çekiyor. Sarı-kırmızılı ekip, ligde konuk olduğu 8 maçta 6 galibiyet, birer beraberlik ve mağlubiyet sonucunda 19 puan topladı. Bu performans, son 18 sezonun en iyi deplasman performansı olarak kayıtlara geçti.

Üç Puanlı Sistemde En Az Gol Yediği Sezon

Galatasaray, 1987-1988 sezonundan bu yana devam eden üç puanlı sisteme geçilen ilk 14 maç itibarıyla en az gol yediği sezonunu yaşıyor. Takım, bu sezon başarılı savunmasıyla dikkat çekiyor ve ligin geride kalan bölümünde kalesinde sadece 8 gol gördü. Süper Lig’deki en az gol yiyen takım olan Galatasaray, 14 maçın 8’inde rakiplerinin gol atmasına izin vermedi.

Icardi’den Etkisiz Performans!

Mauro Icardi, son 5 lig maçında sadece 1 gol atarak etkisiz bir performans sergiledi. Son golünü Alanyaspor’a atan Arjantinli futbolcu, Rizespor, Kasımpaşa, Hatayspor ve Pendikspor maçlarında skor katkısı yapamadı. Beşiktaş derbisinde sakatlanan Icardi, maçlara iğneyle çıkmak zorunda kaldı ve eski formunun uzağında görünüyor. Milli takım arasından sonra sakatlığını atlattığı belirtilen Icardi, kısa sürede toparlanması bekleniyor.

Şu ana kadar 14 lig maçına çıkan Icardi, 11 gol ve 4 asistle katkı sağladı. Galatasaray, Icardi’nin formunu tekrar yakalamasını umut ediyor.

Bu Yazıya Tepki Ver