Şehirlerarası Taşımacılık Oldukça Önemlidir

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Şehirlerarası taşımacılık ile alakalı kafanızda birçok soru olabilir eşyalarınızın bir şehirden diğerine nakil edilmesinde sorunlar yaşanabiliyor. Elbette siz tüketiciler için bu durum hiç kolay değil. Çünkü oldukça yüklü miktarlarda paralar ödeyerek aldığınız eşyaların sorunsuz ve zarar görmeden istediğiniz şehre transfer olmasını bekliyorsunuz.

Ancak bazen olumsuz durumlar meydana gelebiliyor özellikle İstanbul şehirlerarası ev taşıma gibi durumlarda uzun süreli taşımalar söz konusu olmaktadır. Bu da eşyaların yıpranmasını darbeye maruz kalmasını sağlayabilir. Bu durumlardan kaçına bilmek için kesinlikle hem araçların kapasitesinin yeterli olması hem de personellerin eşyaları çok nizami bir şekilde araçları yüklemesi gerekmektedir.

Eşya Depolama Hizmetlerimiz Devam Ediyor

Elbette eşyaların korunması için de bazı önlemler alınmalıdır bu gibi durumları bilmek ve müşteri memnuniyeti merkezi çalışmak herkesin işi değildir kurumsal ve güvenilir bir firma yapısı sayesinde sizlere tam anlamıyla şehirlerarası kaliteli hizmetler sunuyoruz bu alanda yapmış olduğumuz çalışmalar doğrultusunda müşterilerimizin hiçbir şekilde mağdur etmiyoruz.

Nursoy Nakliyat yaşanacak olumsuz ve kötü durumlarda müşterilerimize yansıtmamak adına tüm taşımacılık hizmetlerimiz de sigortalar yapıyoruz yani başınıza istemediğiniz bir durum gelse bile maddi ve manevi olarak hiçbir şekilde sorun yaşamıyor tamamen bu külfeti firmamız alıyor. Sizler de bizim gibi 30 yıla yakın süredir İstanbul başta olmak üzere tüm şehirlerarası evden eve nakliyat hizmetlerinde bizimle çalışabilir ve farkımızı görebilirsiniz. Daha önce yapmış olduğumuz çalışmalar şehirlerarası evden eve taşımacılık ev taşıma gibi hizmetlerimizi internet sitemizde bulabilirsiniz. İstanbul’un en köklü ve en eski taşımacılık firması olduğumuzu da söylemekte yarar var.

İstediğiniz Şehre Nakliyat Hizmetleri

Şehirlerarası taşımacılık her alanında faaliyet gösteriyoruz. İstediğiniz şehirden istediğiniz yere eşyalarınız nakletme konusunda uzman kadromuz ile sizlere destekler sunuyoruz. Evden eve nakliyat ya da ev taşıma gibi faaliyetlerimizde aktif olarak devam ediyor. Bizlerle iletişime geçerek fiyat alabilir ve istediğiniz taşımacılık ile alakalı sorularınızı yöneltebilirsiniz.

İstediğiniz değerli eşyaların sorunsuz bir şekilde transfer edilmesinde ve depolanması gibi durumlarda da sizlere hizmetler sunuyoruz. En önemli özelliğimiz 30 yıldır vermiş olduğumuz kurumsal hizmettir tüm hizmetlerimiz faturalandırılmış sigortalanmış şekilde gerçekleştirilmektedir. Bu nedenle bizi diğer firmalar ya da bu işi açıktan yapan nakliyatçılar ile karıştırmayın güvenilir sorunsuz hizmetler ve çok daha fazlası için bizimle iletişime geçebilirsiniz. İstanbul evden eve nakliyat firmamız  2021 yılına özel olarak bazı indirimler yapmaktadır. Bu indirimlerden yararlanmak için telefonla  bizleri arayın.

 

Nursoy Nakliyat İstanbul Ev Nakliye

Web Adresi: www.istanbulevnakliye.com

Telefon: 0216 372 0405

GSM: 0532 622 6260

 

Bu Yazıya Tepki Ver