Simay Barlas’ın Yabani’deki İddialı Tarzı Beğeni Topladı!

sondakika-4
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Simay Barlas, Halit Özgür Sarı, Dolunay Soysert, Bertan Asllani ve Yurdaer Okur ile birlikte rol aldığı Yabani dizisinde canlandırdığı Rüya karakteriyle büyük beğeni topluyor. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen 49. Altın Kelebek Ödülleri’nde ise Simay Barlas şık ve sade tarzıyla dikkat çekti.

Simay Barlas, geceden çektiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı. Derin göğüs dekoltesi ve yırtmacıyla adeta nefes kesti. Bu iddialı görüntüsüyle Simay Barlas, Yıldızı Parlayan Oyuncu Ödülü’nün sahiplerinden biri oldu.

Sosyal medyada da Simay Barlas’ın iddialı pozlarına olumlu yorumlar yağdı. Takipçileri, “Çok güzelsin”, “Harika görünüyorsun”, “Duru güzelliğin”, “Çok sade ve şıksın” gibi yorumlarla güzel oyuncuyu övdü.

Simay Barlas, 7 Mayıs 1999 tarihinde İstanbul’da doğdu ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü’nden mezun oldu. Oyunculuk kariyerine 2014 yılında Paramparça dizisinde canlandırdığı “Öykü” karakteriyle başladı. Ardından Adı Efsane, Hayat Bazen Tatlıdır, Zalim İstanbul gibi önemli dizilerde farklı karakterlere hayat verdi.

Son olarak Simay Barlas, Kanal D’de yayımlanan Bir Annenin Günahı ve Show TV’de yayımlanan Aziz dizilerinde başarılı performansıyla adından söz ettirdi. Simay Barlas’ın oyunculuk yeteneği ve iddialı tarzı, hayranları tarafından büyük takdir topluyor.

Bu Yazıya Tepki Ver