23 Elazığ FK başkanı Tuncay Kaymak kendi imkanlarıyla mücadelesine devam ediyor

Tuncay Kaymak (2)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TFF 3. Lig, 4. Grup ekiplerinden 23 Elazığ FK’nın başkanı Tuncay Kaymak, Elazığ şehrinin temsilcisi olan kulüplerinin yaşamasını için tüm yalnızlıklara rağmen kendi imkanlarıyla bu savaşa devam ettiklerini açıkladı.

Amaçları şehri temsil etmek olurken, şehirden bir destek görmediklerinin altını vurgulayan Kaymak, “ Göreve geldiğimiz ilk günden beri yönetici arkadaşlarımızla sadece elimizi değil, tüm gövdemizi taşın altına koyarak çalışmalarımıza devam ettik.

Elazığ şehrimizin iki profesyonel futbol kulübünden bir tanesiyiz. Kulübümüzün hayatta kalması için maddi manevi tüm imkanlarımızı seferber ederken, arkaya dönüp baktığımız da ve karşımıza odaklandığımız da hiç kimsenin bizimle olmayışı üzücü bir durum. “ dedi.

23 Elazığ FK’nın Elazığ şehrinin kulübü olduğunu ifade eden Kaymak, “ Bu kulüp bizim şehrimizin, bizim hemşerilerimizindir. Bizler bugün bu bayrağı taşıyan kişileriz, yarın bir başkaları taşıyacaktır. Ama 23 Elazığ FK hep yaşamalıdır ve hep de yaşayacaktır. Şehirde yalnız bırakılışımızın ve yalnız bırakılmaya çalışılmamızın sebebini bir türlü anlayamıyoruz. Destek olmalarını beklemeyi geçtiğimiz kişiler, birde bu mücadelemize çomak sokmaya çalışıyorlar. İyi niyetimizin ve samimiyetimizin suistimal edilmemesi gerekiyor. “ diye konuştu.

Bu Yazıya Tepki Ver