En Çok Tercih Edilen Fiber Lazer Markalama

Birçok çeşidi mevcut olan lazer markalama makinaları arasında, firmalar tarafından en çok tercih edilen türü fiber lazer markalama olarak bilinir.

vizyonjet (7)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birçok çeşidi mevcut olan lazer markalama makinaları arasında, firmalar tarafından en çok tercih edilen türü fiber lazer markalama olarak bilinir. Lazer makinaların birbirinden farklı olma sebebi de, her ürünün fark göstermesidir. İstenilen ebat seçenekleri ile her firmanın isteğine göre bulunur. Oldukça pratik kullanım alanıyla birçok çeşit kodlama türünü ürünlere yansıtır. Müşterilerin beklentisini en iyi şekilde karşılayan Vizyonjet ürün kalitesiyle de oldukça ilgi görür.

Saatte üretim hızı her üründe farklılık gösterir. inkjet kodlama ile farklı dizayn ve birçok kullanım alanı mevcuttur. Farklı  sektörler tercih eder.  Bazı ürünlerde saatte 1500  adet üretim gerçekleştirirken bazılarında ise saatte 50-100 arası gerçekleştirir. Üretimin miktarı ürünün işlenme kolaylığına göre de değişir.

Üretim Hızıyla En Çok Tercih Edilen Lazer Kesim Makinası

Üretim hızı mermer gibi ürünlerde yavaş bir şekilde ilerlerken, deri ürünlerde daha hızlı üretim olanağı sağlar. Lazer markalama makinası her zaman önemli hız mekanizması ile performansında asla azalma olmadan devam eder. Beklentileri en iyi şekilde karşılayan firma, kademe seçeneği ile alıcıların isteğine göre ayarlanabilir.

Tasarım ve ebat seçeneği de oldukça fazladır. Türkiye’nin her yerine ücretsiz kargo ile gönderim sağlayan Vizyonjet müşteri memnuniyetine her zaman dikkat eder. Vazgeçilmez ürünleriyle  birçok alıcı için tercih merkezidir.  Merak edilen ürünler için her zaman Vizyonjet sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 

Bu Yazıya Tepki Ver