Nimes – Lille Maçı 0 – 1 Sonuçlandı

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fransa Ligi’nin 19.haftasında gerçekleşen Nimes – Lille maçı, Burak Yılmaz’ın attığı gol ile 1-0 Lille’nin galibiyeti ile sonuçlandı.

Lille’de oynayan milli futbolcumuz Burak Yılmaz’ın 29. dakikada attığı dillere destan gol, izleyenlerin hatrında kalan önemli bir sahne oldu. Betebet giriş Fransa Ligi’nin 19. haftasında Stade des Costières’de Lille’yi ağırlayan ev sahibi Nimes, haftayı 1-0’lık mağlubiyet ile noktaladı.

Nimes – Lille Maçında Burak Yılmaz Fırtınası!

Maçın kaderini değiştiren oyuncu olarak adını yazdıran Burak Yılmaz, sonucu etkileyen tek golü attı. Nefes kesen maç da her iki takımda galibiyet uğruna elinden geleni yaparken, soğuk terler döktü. Önemli atakları gol ile sonuçlandıramayan Nimes, 19. haftada Lille tarafından mağlup edildi. Maçın ilk yarısında 29. dakikada Burak Yılmaz tarafından atılan gol, oyundaki tek gol olarak kaldı. Bu sezon büyük oranda faaliyet gösteren yıldız oyuncu Yılmaz, Lille forması ile ligteki 9. golünü, totalde ise 11. golünü atmış oldu. Öyle ki ilerleyen maçlarda da Burak Yılmaz tarafından sürpriz goller bekleyebileceğiz.

Lille Kadrosunda Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik Yok

Burak Yılmaz’ın yanı sıra Lille’de forma giyen diğer oyuncularımız Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik kadroda yer almadı. Betebet yakın zamanlarda koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklanan Yusuf Yazıcı yeni mutasyon dalgasından etkilendi. Tedavi sürecinin ne durumda olduğu bilinmeyen oyuncuyu sezonun ilerleyen maçlarında görüp göremeyeceğimiz muamma.

Maç Sonucunda Takımların Durumları

Fransa Ligi’nde zirvede yer alan Lille, yeni galibiyeti ile birlikte skor tablosunda yerini korumaya devam ederken, 39 puana ulaştı. Betebetgiris.site bu sayede rakipleri ile arasındaki makası açmaya devam etti. Listenin sonunda bulunan Nimes ise, aldığı galibiyetle 12 puan ile mevcut yerinde kalmaya devam etti. İlerleyen maçlarda takımların kaderinin nasıl değişeceğini izleyerek göreceğiz.

Bu Yazıya Tepki Ver