ABD ve AB Türkiye’ye Başsağlığı Mesajı Yayınladı

image_6758046ea8b16
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD ve AB’den Türkiye’ye Taziye Mesajı

ABD’nin Ankara Büyükelçiliği, Isparta’da meydana gelen helikopter kazasında hayatını kaybeden Türk askerlerinin yakınlarına ve silah arkadaşlarına taziye mesajı iletti. Büyükelçilik, sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda başsağlığı dileklerini iletti.

AB Delegasyonu’ndan Başsağlığı Mesajı

Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu da Büyükelçi Thomas Hans Ossowski’nin Isparta’daki helikopter kazasını duyduğunu belirterek, Türk halkına ve Türkiye Cumhuriyeti hükümetine en içten taziyelerini iletti. Delegasyon, Türkiye ile dayanışma içinde olduklarını belirterek, arama çalışmalarını sürdüren ekiplere destek mesajı gönderdi.

Ukrayna ve Azerbaycan’dan Taziye Mesajları

Ukrayna’nın Ankara Büyükelçiliği de sosyal medya hesabından helikopter kazasında şehit olanların ailelerine ve sevdiklerine başsağlığı dileklerini iletti. Azerbaycan’ın Ankara Büyükelçisi Reşad Memmedov ise şehitlere Allah’tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Bu tür uluslararası taziye mesajları, Türkiye’nin yaşadığı acıları paylaşan ülkeler arasındaki dayanışmayı ve dostluğu gösteriyor. Helikopter kazasında hayatını kaybeden askerlere ve ailelerine başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

Bu Yazıya Tepki Ver