Antalya’da sürücülere 3,5 saatte 147 bin TL cinayet kesildi

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya İl Güvenlik Müdürlüğü kadar kent merkezi ve 19 ilçede helikopter destekli ‘Refah Akdeniz’ asayiş uygulaması gerçekleştirildi. Saat 21.30’da başlayıp gece 01.00’da sona eren uygulamaya, Asayiş, Narkotik Suçlarla Uğraş, Terörle Uğraş, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Çaba, Trafik Yoklama, Bölge Trafik Kontrol müdürlüklerine emrindeki bin 438 polis, İl Jandarma Komutanlığından 441 ve Sahil Güvenlik Komutanlığından 59 edinmek üzere toplam bin 938 personel katıldı.

DİDİK DİDİK ARANDILAR

Kesin Olmayan kişilere karşın Genel Bilgi Tarama (GBT) kontrolleri yapılan denetimlerde, belirlenen tatbik noktalarında araçlar durdurularak sorgulandı, denetime alt tutulan kişilerin GBT sorgulamalarının yanı sıra el çantaları, valizler ve araçları yoklama edildi.

BAŞVURU FORMU BİLANÇOSU AÇIKLANDI

Dilekçe dahilinde 103’ü yabancı uyruklu almak üzere toplam 21 bin 840 birey sorgulanırken, aranan 54 birey yakalandı. Yapılan denetimlerde bir ruhsatsız silah, tabancaya ait fişekler, silah şarjörü, bir av tüfeği ve yeniden bir tane teleskopik jop ele geçirildi.

3 bin 716 aracın denetlendiği gerçekte; 254 araç hakkında operasyon yapıldı, sürücülere toplamda 147 bin 822 TL para cezası kesildi. Huzur uygulaması dahilinde 137 umuma açık yere yapılan denetimlerde ise 14 iş yerine cezai işlem uygulandı.

(İHA)

Bu Yazıya Tepki Ver