Apple Watch Series 9 (Product) Red Tanıtıldı! İşte Detaylar

Screenshot_21
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Apple Watch Series 9 (Product) Red Renk Seçeneği Duyuruldu

Apple, dünya AIDS Günü’ne özel olarak Watch Series 9 (Product) Red renk seçeneğini tanıttı. 41mm ve 45mm olmak üzere iki farklı boyutta sunulan Apple Watch Series 9 (Product) Red, özellikleri ve fiyatıyla dikkat çekiyor.

Apple Watch Series 9 (Product) Red Özellikleri

Apple Watch Series 9 (Product) Red, diğer Watch Series 9 modelleriyle teknik özellikler açısından benzerlik göstermekle birlikte sadece renk seçeneği ile ayrılıyor. Bu özel renk seçeneği ile Apple, Product Red ürünlerinin satışından elde edilen gelirin Global Fund’a bağışlandığını belirtiyor.

Apple Watch Series 9 (Product) Red, kırmızı renkteki alüminyum kasası ve uyumlu kırmızı silikon spor kayışıyla geliyor. Ayrıca kullanıcılar, farklı saat kadranları arasından seçebilecekleri kırmızı versiyonları da kullanma imkanına sahip olacaklar.

Apple Watch Series 9 ailesi, yeni bir özellikle tanıtılıyor. Artık işaret parmağınızı baş parmağınıza dokundurarak gelen aramaları yanıtlayabilir, telefonunuzdan fotoğraf çekebilir ve alarmları erteleyebilirsiniz. Bu kullanıcı dostu özellik, Apple Watch deneyimini daha da pratik hale getiriyor.

Ayrıca işlemci tarafındaki verimlilik artışı sayesinde Apple Watch Series 9 (Product) Red daha uzun pil ömrü sunuyor. Yaklaşık olarak 18 saatlik etkileyici bir pil ömrü ile kullanıcıların beklentilerini karşılıyor.

Fiyat Bilgisi

Apple Watch Series 9 (Product) Red’in 41mm versiyonu 16.299 TL fiyat etiketiyle satışa sunulurken, 45mm versiyonu ise 17.299 TL olarak belirlendi.

Apple ayrıca, App Store’da MONOPOLY GO!, Gardenscapes ve EA Sports FC Mobile gibi belirli uygulama içi satın alımlardan elde edilen tüm geliri 1 Aralık ile 4 Aralık tarihleri arasında Global Fund’a bağışlayacağını açıkladı. Ayrıca her satın alma işlemi için 1 ABD Doları bağışı taahhüt ediyor. Apple, hem teknoloji hem de sosyal sorumluluk alanlarında öncü bir rol üstleniyor.

Bu Yazıya Tepki Ver