Azerbaycan’a karşı Dağlık Karabağ’da yenilgiye uğrayan Ermenistan’da vekiller birbirine girdi

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Azerbaycan ordusunun işgal altındaki topraklarını kurtarmak için 27 Eylül’de başlattığı operasyon kapsamında ağır kayıplar veren Ermenistan, ateşkes anlaşmasını imzalamak zorunda kaldı. Anlaşmaya göre; 30 yıldır işgal altında bulunan Dağlık Karabağ bölgesi Azerbaycan’ın kontrolüne geçerken, tarihi zaferin yankıları hala sürüyor.

ERMENİSTAN MECLİSİ KARIŞTI

Ermenistan Meclisi’nde Azerbaycan karşısında kaybedilen savaş hakkında iki milletvekili arasında tartışma yaşandı. Milletvekili Amazasp Danielyan konuşma yaptığı sırada Mikael Melkumyan sert tepki verdi. Tartışma büyüyünce milletvekilleri güvenlikler tarafından sakinleştirildi.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Koronadan vefat edenlerin yaptığı en büyük yanlış! Prof. Ceyhan, üstüne basa basa uyardıKoronadan vefat edenlerin yaptığı en büyük yanlış! Prof. Ceyhan, üstüne basa basa uyardıMerkez Bankası'ndan gece yarısı sürpriz karar! Zorunlu karşılık oranları değiştiMerkez Bankası’ndan gece yarısı sürpriz karar! Zorunlu karşılık oranları değiştiMaradona ve ünlü modelle ilgili skandal sözler: Sabaha kadar cinsel ilişkiye girdilerMaradona ve ünlü modelle ilgili skandal sözler: Sabaha kadar cinsel ilişkiye girdiler

Bu Yazıya Tepki Ver