Beşiktaş’ın Valentin Rosier’ini Giydiği Ceket Olay Yarattı

Screenshot_8
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş’ın Fransız oyuncusu Valentin Rosier, giydiği ceketle yaptığı sosyal medya paylaşımıyla büyük bir olaya neden oldu.

Beşiktaş’ta Valentin Rosier adı, son günlerin en çok konuşulan konularından biri haline geldi. 27 yaşındaki sağ bek oyuncusu, özellikle Galatasaray derbisi öncesi yaptığı sosyal medya paylaşımı ile gündeme oturdu.

Siyah-beyazlılar, Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Galatasaray ile oynayacakları büyük derbiye odaklanırken, Valentin Rosier’in Instagram alobet hesabından yaptığı paylaşım taraftarlar arasında büyük bir tepkiye neden oldu.

Ceketin Üzerindeki Rakamlar

Rosier, Instagram hesabından 8 ve 0 rakamlarının yer aldığı bir ceketle poz verdi. Bu rakamların, 2007 yılında Şampiyonlar Ligi’nde Liverpool’a karşı alınan unutulmaz 8-0’lık mağlubiyeti simgelediği düşünülerek, siyah-beyazlı taraftarlar tarafından tepki çekti. Rosier’in bu paylaşımı, taraftarlar arasında sorumsuzca davrandığı ve kulübün hassasiyetlerine saygı göstermediği şeklinde eleştirilere neden oldu.

Rosier, sosyal medya üzerinden gelen olumsuz yorumlara ve uyarılara rağmen bu paylaşımı silmemesi veya herhangi bir açıklama yapmamasıyla daha da çok dikkat çekti.

Bu sezon Beşiktaş formasını 15 alobet giriş maçta başarıyla temsil eden ve 1 asist yapma başarısı gösteren Valentin Rosier’in siyah-beyazlı ekiple 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kırmızı Kart Rekoru

Beşiktaş’ın sağ bek oyuncusu, siyah-beyazlı formayı giydiği dört sezonda 6 kez kırmızı kart görerek kulüp tarihinde en çok kırmızı kart gören ikinci yabancı oyuncu unvanını elde etti. Bu listede ilk sırayı ise 9 kırmızı kartla Ricardo Quaresma işgal ediyor.

 

Bu Yazıya Tepki Ver