Cristiano Ronaldo’dan 2 Gol! Portekiz, Bosna-Hersek Deplasmanında 5 Golle Kazandı

Screenshot_7
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Euro 2024 Avrupa Elemeleri J Grubu’nda Portekiz, Bosna-Hersek’i deplasmanda 5-0 mağlup ederek 8 maçta 8 galibiyet elde etti. Ronaldo, bu karşılaşmayı iki golle süsledi.

Euro 2024 Avrupa Elemeleri J Grubu’ndaki heyecan verici mücadelede Portekiz, Bosna-Hersek deplasmanında etkileyici bir performans sergiledi. Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen Portekiz, 5-0’lık skorla sahadan galip ayrıldı.

Ronaldo Erken Golle Başladı

Maçın hemen başında, 5. betsound dakikada Portekiz, kazanılan penaltı atışını Cristiano Ronaldo’nun ayağından filelere gönderdi ve 1-0 öne geçti. Ronaldo’nun erken golü, Portekiz’in maçtaki üstünlüğünü gösterdi.

Ronaldo İkinci Golü de Attı

  1. dakikada yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo bir kez daha sahneye çıktı. Joao Felix’in asistini değerlendiren Ronaldo, kendisinin ve takımının betsound giriş ikinci golünü kaydetti ve skoru 2-0’a taşıdı.

Portekiz, bu galibiyetle Euro 2024 Avrupa Elemeleri’nde 8 maçta 8 galibiyet elde ederek üstün bir performans sergiledi. Ronaldo’nun attığı goller, takımın başarısına büyük katkı sağladı. Portekiz milli takımı, gelecek turnuvaya olan iddiasını bir kez daha gösterdi.

 

Bu Yazıya Tepki Ver