Bostik Silikon

1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

 

Bursa Mekanik Market, ses – ısı yalıtımında ihtiyaç duyulan ürünlerin tamamını sizlerle paylaşmaya devam etmektedir.

 

Bostik silikon başta olmak üzere yumurta sünger ses yalıtımı uygulamaları, soudal silikon ve soudal köpük gibi ihtiyaçlarınızı www.bursamekanikmarket.com.tr üzerinden karşılayabilirsiniz.

 

İlk olarak poliüretan bir köpük olan soudal köpüğün kullanım alanı her geçen gün artmaktadır. Pencere ve kapı montajında kullanılan soudal köpük ayrıca bu projelerde tam sızdırmazlık sağlar.

 

Soğutma sistemlerinde de kullanıldığı için ses geçirmez özelliktedir. Bostik silikon ise her zaman yenilikçi yalıtım çözümlerinden biri olmuştur. Montaj, su yalıtımı, dekorasyon, zeminler ve fayanslarda kullanılabilen bostik silikon ile beraber soudal silikon kullanılabilir. Bu ürünlerin tamamı her zaman en başarılı ses ve ısı yalıtımını beraberinde getirir.

 

Bursa Mekanik Market sayesinde artık yumurta sünger ses yalıtımı uygulamalarından da faydalanabilirsiniz. Stüdyolarda, konser salonlarında, toplantı salonlarında ve daha pek çok alanda sesin dağılmasını engelleyen bu uygulamanın birçok projede yerini aldığı unutulmamalıdır. Sizler de tüm ısı ve ses yalıtım uygulamaları için artık Bursa Mekanik Market ile iletişim kurabilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.

 

Daima en yenilikçi uygulamaları bir arada sunan bu firma sayesinde daha önceden başarısız olan tüm yalıtım seçeneklerini yeniden değerlendirebilirsiniz. En iyi silikon ve köpükleri bir arada sunarken özellikle de bostik silikon arayışında olanların bostik bayilerinden hizmet alması gerekir. Tam da bu noktada Bursa Mekanik Market, ihtiyaçlarınızı karşılamaya devam etmektedir.

Bu Yazıya Tepki Ver