Galatasaray Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurulu Sonuçlandı

image_6693c20ca4bfa
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray Kulübü’nde Olağan Seçimli Genel Kurul Gerçekleşti

Galatasaray Kulübü’nün olağan seçimli genel kurulu tamamlandı. Mevcut başkan Dursun Özbek, yapılan sayımlar sonucunda seçimi kazanmayı garantiledi. Seçimler, Galatasaray Lisesi’nde gerçekleşti ve 20 sandıktaki oy verme işlemi sona erdi.

Dursun Özbek Seçimi Büyük Farkla Kazandı

14. sandık sonucunda Dursun Özbek, rakibi Süheyl Batum’a büyük fark atarak seçimi önde tamamladı. Özbek, yapılan sayımlarda 2173 oy alırken, Batum 672 oyda kaldı. Süheyl Batum, resmi sonuçları beklemeden Dursun Özbek’i tebrik etti.

Başkan Dursun Özbek ve Süheyl Batum Açıklamalarda Bulundu

Dursun Özbek, seçim sonrası yaptığı açıklamada demokratik bir seçim olduğunu belirterek, Süheyl Batum’a teşekkür etti. Batum ise demokratik bir atmosfer içinde geçen seçimlerin kazananının Galatasaray olduğunu vurguladı.

Yeni Dönemde Galatasaray’ın Hedefleri

Dursun Özbek, seçim sonrası yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, Galatasaray’ın ihtiyacının bu olduğunu belirtti. Yarınki maç için kutlama yapmayacaklarını belirten Özbek, Galatasaray’ın 24. şampiyonluğuna odaklandıklarını ifade etti.

Seçim sonuçlarına göre Dursun Özbek’in yönetim listesinde birçok isim yer alırken, Süheyl Batum’un aldığı oy sayısı açıklandı ve Özbek’in seçimi büyük farkla kazandığı görüldü.

Bu Yazıya Tepki Ver