Gülşen Bubikoğlu, Yıllara Meydan Okuyan Güzelliğiyle Beğeni Topluyor

image_658fa819ead5e_w0152g
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeşilçam’ın Unutulmaz Yıldızı Gülşen Bubikoğlu

Ah Nerede, Gırgıriye, Alev Alev gibi filmleriyle hafızalara kazınan Gülşen Bubikoğlu, hem ekranlardan hem de sosyal medyadan adından söz ettirmeye devam ediyor. Gülşen Bubikoğlu, zaman zaman güncel halini paylaşmasıyla ve lüks yalısıyla haberlere konu olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Yıllara Meydan Okuyan Güzellik

Gülşen Bubikoğlu, Yeşilçam’ın en güzel kadınlarından biri olarak yıllara meydan okuyan güzelliğiyle hala hayranlık uyandırıyor. Hem genç hem de yaşlı hayranları, Gülşen Bubikoğlu’nun zamanın etkisinden hiçbir şey kaybetmediğini vurguluyor.

Gülşen Bubikoğlu’nun Son Paylaşımı

Son olarak, 2023 yılına veda ederken Gülşen Bubikoğlu, “Kırmızı çiçekler de alındı. Pijama giyip tv kanallarında tur atacağız artık, 2023’ün sarsıntılı senesini kimse sevmedi. Umudum o ki yeni yıl ile bir sıçramayla dipten yukarılara doğru güzel bir çıkış yakalayabiliriz! Zor mu? Zor! Hepinize huzurlu, bollukla dolu mutlu bir yıl diliyorum” notunu paylaştı.

Hayranların Yorumları

Gülşen Bubikoğlu’nun son haliyle ilgili hayranlarından gelen yorumlar da dikkat çekici. “Yıllar güzelliğinden hiçbir şey götüremedi”, “Biraz photoshop var ama olsun” gibi yorumlarla Gülşen Bubikoğlu’nun güzelliği ve gençliği hakkında övgü dolu sözler söyleniyor.

Bu Yazıya Tepki Ver