Liderler Görüşmeler Yaparken Gökyüzünde Unutulmaz Bir Şov İtalya’nın ev sahipliğinde düzenlenen G7 Liderler Zirvesi, dün resmen başladı. Liderler, zirve kapsamında gerçekleştirdikleri görüşmelerin ardından akşam saatlerinde unutulmaz bir şova şahit oldu. Paraşütçüler G7 Bayraklarıyla Gökyüzünden İndi Gökyüzünden atlayarak şov yapan paraşütçüler, ellerinde taşıdıkları G7 ülkelerinin bayraklarıyla başarılı bir şekilde aşağı inerek heyecan verici bir gösteri sergiledi….
İtalya’nın ev sahipliğinde düzenlenen G7 Liderler Zirvesi, dün resmen başladı. Liderler, zirve kapsamında gerçekleştirdikleri görüşmelerin ardından akşam saatlerinde unutulmaz bir şova şahit oldu.
Gökyüzünden atlayarak şov yapan paraşütçüler, ellerinde taşıdıkları G7 ülkelerinin bayraklarıyla başarılı bir şekilde aşağı inerek heyecan verici bir gösteri sergiledi. Bu gösteri, G7 ülkeleri arasındaki birlik ve askeri güce vurgu yaparken liderler de bu etkileyici şovdan oldukça memnun kaldılar.
Ancak gösterinin ardından fotoğraf çektirmek için poz veren liderler, ABD Başkanı Joe Biden’ın arkasını dönerek eşyalarını toplamaya çalışan paraşütçülerle karşılaşınca şaşkınlık yaşadılar. Bu durumu fark eden ev sahibi İtalya’nın başbakanı Giorgia Meloni, hemen müdahale etti.
Meloni, diğer liderler paraşütçüleri alkışlarken arkasını dönen Biden’ın kolundan tutarak ona yardım etti ve kameralara doğru yönlendirdi. Diğer liderler de hemen yanlarına gelerek birlikte poz verdiler. Biden’ın güneş gözlüğünü takmaya çalışırken yaşadığı anlar da dikkat çekiciydi.
Bu olay, ABD başkanlık seçimlerinde Demokratların adayı olacak Biden’ın yaşına yönelik eleştirileri bir kez daha gündeme getirdi. 81 yaşındaki Biden, 77 yaşındaki muhtemel rakibi Donald Trump’ın eleştirilerine maruz kalırken, seçim atmosferi şimdiden heyecan yaratmaya başladı.
Reklam & İşbirliği: [email protected]