Kayak merkezimiz 400 metre uzunluğunda bir tesis

1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Tesis, Bitlisli işadamı Ahmet Eren, Bitlis Valisi Oktay Çağatay, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İbrahim İtimat, Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, Bitlis Allen Üniversitesi Rektörü Prof. Doktora Necmettin Elmastaş, Eren All Partner Bitlis temsilcisi Metin Kazaz, Bitlis Eğitim ve Tanıtma Vakfı (BETAV) İstanbul Şube Başkanı Hasan Dalkıran, STK temsilcileri, öğretim üyeleri ve öğrenciler.

Açılış törenine katılan BEÜ Başkanı Prof. Dr. BEÜ, cashwin sıcaklık eksi 20 dereceye kadar düştü. Doktora Necmettin Elmastaş’ın açılış konuşmasıyla başlıyor. Elmastaş, kayak tesisinin yapımında emeği geçen Bitlisli iş adamı Ahmet Eren’e teşekkür etti. Elmastaş konuşmasında şunları söyledi:

“Kayak merkezimiz 400 metre uzunluğunda bir tesis. Tesis eğitim amaçlı yapılmış bir kayak tesisi. Türkiye’de bir ilk. Başka üniversite yok. Bu üniversitenin ilk tesisi ve yok. Türkiye’den bir başka örnek.Doğa eğitimi amaçlı yapılmış olabilir.Önümüzdeki yıl sadece 200m’yi 400m’ye eklemeyi ve parkuru 600m’ye çıkarmayı düşünüyoruz.

 

Bu Yazıya Tepki Ver