Klinik Psikolog Esra Ezmeci Şoke Edici Cinsellik İtiraflarını Anlattı

image_658d055c42bac_JT1PGz
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Esra Ezmeci Gör Beni serisinin konuğu oldu

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci, Gör Beni serisinin konuğu olarak Armağan Çağlayan’ın sorularını yanıtladı. Uzun süredir sosyal medyada gelen cinsellik itiraflarıyla ilgili bilgiler veren Ezmeci, şoke eden detayları paylaştı.

“Tamam duyabileceğim her şeyi duydum mu?”

Armağan Çağlayan, “Tamam duyabileceğim her şeyi duydum mu yoksa daha fazlası var mı?” diye sordu. Ezmeci, “Çok acayip sorular var, yani evet, çok çok ilginç sorular gelmeye devam ediyor cinsellikle ilgili” şeklinde yanıtladı. Anlattıklarıyla dinleyenleri şaşırtan Ezmeci, cinsellik konusunda yaşananları detaylarıyla anlattı.

“Cinsel organı büyüsün diye…”

Esra Ezmeci konuşmasında şunları söyledi: “Farklı fantezileri olan insanlar var, farklı yöntemler deneyen insanlar var. Mesela geçenlerde duyduğum bir hikayeyi anlatmak istiyorum. Bir kadın, kocasının cinsel organının büyümesi için bir yöntem denemiş. Kocası geceleri cinsel organını tavana bağlıyormuş. Böylelikle, demişler ki, hem tuzlu suya yatır sonra da tavana bağlarsan cinsel organı büyür. Şimdi kadın, her gece eşinin cinsel organını tavana bağlıyor ve büyüyeceğine inanıyor. Böyle bir durumda ne yapmak lazım?”

Bu sözler karşısında şaşıran Armağan Çağlayan, “Tuza mı yatırıyor bir de” diyerek ne diyeceğini bilemedi. Bu gibi farklı fantezilerin ve yöntemlerin var olduğunu belirten Ezmeci, cinsellikle ilgili konuların insanlar arasında ne kadar çeşitlilik gösterebildiğini vurguladı.

Bu Yazıya Tepki Ver