KONKASÖR NEDİR?

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyük taşları, kayaları kırmaya, ayrıştırmaya, elemeye, yıkamaya  yarayan cihaza verilen addır.

İnşaat sektörünün temeli niteliği taşıyan kumun çıkış noktası konkasör cihazlarıyla yapılmaktadır. Madenlerden çıkarılan büyük taşların kırılarak küçük taşlara dönüştürülmesi onlarında inşaatlarda kullanılmak için daha ufak hala getirilmesi işlevidir.

konkasör cihazlarının inşaat sektöründe ki yerini şu şekilde anlatabiliriz. Düşüninki karnınız çok aç ve yemek yemek istiyorsunuz yaptığınız yemeğe tuz atma ihtiyacı duydunuz ama evde sadece kaya tuzu var o kaya tuzunu küçültüp kullanmanız için değirmene ihtiyacınız var .İşte konkasör tesisi de inşaatlarda tam olarak bu işi görmektedir.

Konkasör tesisi sabit ve mobil olmak üzere iki şekilde ayrılır.

SABİT KONKASÖR

Dev yatırımların yer aldığı büyük sahalarda yere sabitlenerek çalışır.

Uzun zaman çalışılacak olan ve daha maliyetli işlerde tercih edilir.

Ugurmak Konkasor Tesisi

MOBİL KONKASÖR

Çalışma alanında uzun sürmeyen daha kolay taşınabilen ve daha küçük işlerde kullanılan konkasör tesissi kurulumudur.  Daha çok küçük işlerde kullanılır.

KONKASÖR TESİSİ

Sektöründe öncü firma olan UĞURMAK kırma, eleme, yıkama, stoklama tesisleri sizlere en kaliteli en uygun ve en güvenilir konkasör tesisini kurmak için hazır beklemektedir.

Konkasör tesisleri; bunkerler, besleyiciler, kırıcılar, elekler, taşıma makinelerinden oluşmaktadır.

Birincil, ikincil, üçüncül kırma işleminden sonra malzeme eleklerden geçirilerek istenilen boyutlarda sınıflandırılır ve kırma taş işleminin son aşaması gerçekleşmiş olur. Bundan sonra yapılacak olan  işlem ise sınıflandırılan taşın yol, asfalt, köprü, ev veya hangi amaçla kullanılacaksa oraya gönderilmesidir.

Ugurmak Mobil Konkasor Tesisi

UĞUR MAKİNE

Kuruluşundan bu yana tek misyon ve vizyonu insana yarar sağlamak olan sektöründe öncü firma uğur makine kırma eleme yıkama stoklama tesisi size ve çalışanlarınıza kolaylık sağlamak için en iyi konkasör tesisini sizlere sunmak için her daim güler yüzlü personeliyle sizlerledir.

UĞURMAK olarak başta insana yardım prensibimizle beraber kurduğumuz konkasör tesisimizle çevreye ve oluşan zararı en aza indirmek için belirli politikalar izlemekteyiz.

Amacımız kirlenmeyi en aza indirmek tüm yatırım kararlarında çevreyi göz önünde tutarak çevreyi temiz ve sağlıklı tutmaksürdürülebilir çevre, sürdürülebilir kalkınma ile tüm insanlığa yardım sağlamak. Şimdiden bize ve politikamıza verdiğiniz özen ve saygıdan dolayı teşekkür eder iyi alışverişler dileriz.

Ürünler Hakkından Bilgi ve Teklif Almak için: iletişim  sayfamızdan bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Websites: www.ugurmak.com.tr

Mail: ugurmak@ugurmak.com.tr

Telefon: +90 (312) 267 41 11 (pbx)

Adres: Türkistan Cad. No:7 Sincan Organize Sanayi Bölgesi / ANKARA

Bu Yazıya Tepki Ver