Milli Voleybolcu Büşra Kılıçlı Trafik Kazası Geçirdi

Screenshot_20
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli voleybolcu Büşra Kılıçlı, Kuzeyboru formasıyla trafik kazası geçirdi. Kaza sonucunda 2 kişi yaralanırken, Kılıçlı ve kızı kazadan yara almadan kurtuldu.

Milli voleybolcu Büşra Kılıçlı, Kuzeyboru forması giyerken casivera kullandığı otomobil ile hafif ticari bir araç arasında trafik kazası meydana geldi. Kazada, sürücü Ali A. ve yanındaki yolcu Önal K. yaralandı.

Kazanın Detayları

Kaza, Makas Kavşağı’nda meydana geldi. Kılıçlı’nın 34 SK 9016 plakalı otomobili ile Ali A’nın (49) kullandığı 68 AL 356 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Kazada, sürücü Ali A. ve yanındaki Önal K. (47) yaralandı.

Yara Almadan Kurtuldular

Kaza sonrasında ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılara casivera giriş sağlık ekipleri müdahale etti ve Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldılar. Şans eseri, Kılıçlı ve araçtaki kızı kazadan yara almadan kurtuldu.

Büşra Kılıçlı Kimdir?

Büşra Cansu Kılıçlı, 16 Temmuz 1990’da Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde doğdu. Bahçeşehir Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarımı Bölümü öğrencisi olan Kılıçlı, voleybol kariyerine 11 yaşında Değirmendere Spor Kulübü’nde başladı. Eczacıbaşı formasıyla Türkiye Bayanlar Voleybol Ligi, Türkiye Kupası ve Süper Kupa şampiyonlukları yaşadı. Ayrıca milli takımda birçok başarı elde etti. Büşra Kılıçlı, Türk voleybolunun önemli isimlerinden biridir ve kariyeri boyunca birçok madalya kazanmıştır.

Bu Yazıya Tepki Ver