Morris Sanat Geleneksel Buluşmasını Gerçekleştirdi

Üç yıl aradan sonra Çan'da merkezi olarak çalışmalarına tekrardan başlayacağını duyuran Abdurrahman Tutar, ilk kayıtlarını alarak geleneksel buluşmasını gerçekleştirdi.

Morris Sanat topluluğu (6)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Üç yıl aradan sonra Çan’da merkezi olarak çalışmalarına tekrardan başlayacağını duyuran Abdurrahman Tutar, ilk kayıtlarını alarak geleneksel buluşmasını gerçekleştirdi. Korona virüsünden sonra tiyatroların durdurulması sebebiyle çalışmalarına ara vermek zorunda kalan topluluk ilk kayıtlarını alarak, planlamalar yaptı. Çok yakında provalara başlayıp turne programını yayınlayacaklarını bildirdiler.

SPOR TAKIMLARI SANAT İÇİN KOL KOLA

Çan’daki tribün gruplarının temsilcileri  bugün Morris Sanat Tiyatro Tanışma Toplantısında bir araya geldi. Amacımız her türlü sosyal,kültürel etkinliklerde birlik ve beraberlik içerisinde olmak ve topluma yararlı aktiviteler yapmak. Bu bağlamda Çan’ımız için bizim için iyi olan her türlü olguya birlikte varız, mesajı verdiler. 18 Mart Üniversitesi Genç Fenerbahçeliler, 18 Mart Üniversitesi UltraAslan, Beşiktaş Derneği, Çan Spor 17.Alay temsilcileri beraber topluluğa katılım sağlayarak güzel mesajlar verdiler.

Ra Art Stüdyo Kurucusu ve Lojistik Topluluğu Başkanı Katılım Sağladı

Sanat anlamında temsilciler bir arada olduğunu söyleyerek, önce Çan sonra temsil ettiğimiz kurum ve kuruluşlar için el ele en iyisine ulaşmayı hedeflediklerini ve çalışmalara devam edeceklerini belirttiler.

Bu Yazıya Tepki Ver