MVD DÜNYA STANDARTLAR GÜNÜ’NDE STANDARTLARIN ÖNEMİNE VURGU YAPIYOR

mvd-makine
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MVD, tüketicilere daha kaliteli ve standartlara uygun ürünler sunma amacıyla faaliyet gösteren önde gelen online platformlardan biridir. 14 Ekim Dünya Standartlar Günü’nde, standartların tüketiciler için taşıdığı önemi ve bu standartlara olan bağlılığını bir kez daha vurguluyor.

Dünya Standartlar Günü, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de büyük bir öneme sahip. Bu özel gün, ürün ve hizmet standartlarının ne kadar kritik olduğunu hatırlatmak, tüketicileri bilinçlendirmek ve sektördeki firmaları standartlara uymaları için teşvik etmek amacıyla kutlanıyor.

MVD’nin Genel Müdürü Vasıf İnan bu özel günle ilgili şunları söyledi: “Standartlar, tüketiciler için güvenli, kaliteli ve sürdürülebilir ürünlerin garantisidir. MVD olarak, sunduğumuz ürün ve hizmetlerde bu standartları koruma ve yükseltme konusunda sürekli bir çaba içerisindeyiz.”

MVD, Dünya Standartlar Günü vesilesiyle, tüketicilere ve iş ortaklarına standartlara olan bağlılığını bir kez daha hatırlatmak istiyor ve tüm sektörü, tüketicilere en iyi hizmeti sunma konusundaki bu standartları benimsemeye davet ediyor.

MVD Hakkında:
MVD, 1950 yılında kurulmuş, Türkiye’nin en önde gelen online alışveriş platformlarından biridir. Kaliteye ve tüketici memnuniyetine verdiği önemle tanınan MVD, geniş ürün yelpazesiyle tüketicilere hizmet veriyor.

İletişim Bilgileri:
E-posta: info@mvd.com.tr
Telefon: 0 332 239 22 33
Adres: MVD Makina Sanayi. A.Ş. Konya Org.San. Evrenköy Cd. 1.Sk. No:3, 42050 Selçuklu/Konya

Bu Yazıya Tepki Ver