Raflı Sistemlerde Montajlama

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Raflı ev içi sistemler son zamanlarda çokça tercih edilen ürün tiplerindendir. Ev içinde daha hareket edilebilir alan sunduğu için beğenilmektedir. Kurulumunu bizzat üstlendiğimiz, yaşam alanınızda daha fazla alandan tasarruf ederek daha çok ürün sunabileceğiniz raf sistemleri de üzerinde çalıştığımız bir alandır.

Raf sistemlerinde işinde ehil Mobilya montaj ustası ile montajlamasını yaptığımız ürün kategorileri; ahşap raflar, ahşap raf tutucuları, cam raf tutucuları, ışıklı raf sistemleri, dokunmatik ve anahtarlar ile çalışan led raflar, raf sistemleri içerisinde montajlama hizmeti verdiğimiz kategorilerdendir.

Mobilyada İnce İşçilikte Montajlama İşlemleri

Mobilya montajlaması sırasında dışarıdan bakıldığında fark edilmeyen ancak işinde uzman olan ve işi bilen kişilerin fark edecekleri nokta ise küçük görülen malzemelerdir. Bunlar içerisinde; kıskaçlar, tutturaraçlar, tekerlekler, vida ve civatalar ve birbirinden farklı mobilyalarda kullanılan uç ve batarya çeşitleri de ürünün montelemesi sırasında kullanılan parçalardır.

Mobilya üzerinde kullanılan tekerlekler kullanılan mobilyaya göre şu isimlerle anılır: Civatalı tekerlekler, sabit tekerlekler, tablalı tekerlekler, pimli geçme tekerlekler, U geçme tekerleklerdir. Ürünün vida ve civata modelleri ise; matkap uçlu saç, pul ve somun metrik, civata, sunta ve mdf vida mobilya montajlaması sırasında kapsam içerisinde bulunan parçalardandır. Bu parça detayları ince bir işçilikle teknolojik ekipmanlarımızla gerekli görülen alana monte edilmektedir. Yaşam alanı içerisinde ihtiyaç duyduğunuz Mobilya montaj, bakım, onarım ve tamirat işleri için bizlerle iletişim numaralarımız üzerinden irtibata geçebilirsiniz.

 

Bu Yazıya Tepki Ver